Primarul Dan Bobouţanu vede Hunedoara la scară mare

27 februarie 2017 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a gândit „Hunedoara la scară mare”. Despre ce este vorba? Edilul şef propune astăzi, spre aprobarea aleşilor locali, a studiului de prefezabilitate pentru obiectivul „Reabilitarea sistemului rutier în municipiul Hunedoara”.
„Vor fi reabilitate, prin acest proiect, 433 de străzi, trotuare, parcări, alei pietonale, drumuri vicinale. După aprobarea studiului în Consiliul Local, vom organiza licitaţia pentru Acordul Cadru-II. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 480 de milioane de lei. În acest moment nu ne mai putem plânge că nu avem un proiect de asfaltare, atât pentru municipiul Hunedoara, cât şi pentru satele aparţinătoare. Vom începe cu zonele aglomerate din municipiu, cartierele OM, Traian Vuia, Micro5-I şi Centrul Civic. Banii necesari vin de la bugetul local, din împrumuturi şi de la guvern. Lucrările se vor întinde pe minimum patru ani”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Situaţia defalcată pe zone se prezintă astfel: municipiul Hunedoara, 164 milioane de lei, Hăşdat, 37 milioane de lei, Răcăştie, 44 milioane de lei, Groş, 57 milioane de lei, Buituri, 22 milioane de lei, Peştiş, 67 milioane de lei şi Boş, 51 milioane de lei. Tot în şedinţa de azi a CL Hunedoara, se mai pune în discuţie amplasarea a 50 de platforme subterane de colectare selectivă a deşeurilor în municipiu. Valoarea totală a acestui
proiect este de 3,8 milioane de lei.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nicolae spune:

  Rotarilor cand ?:) 🙁

 2. Rupa Vili spune:

  Foarte bine că se găsesc bani . Ați promis că veți face investiții în agricultură cu sisteme de irigații ,când o să începeți ?

  Sfântul Dreptății-

 3. simona spune:

  vede la scara mare, cum e prietena lui viceprimarita

 4. Ipse spune:

  Rupa Vili, ce-are … cu prefectura ? Du-te la munca, toata viata ai tras chiulul.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedoreanca Cristina Vasiu, în finala naţională pentru Eurovision 2017

Duminică, 26 februarie, sub egida TVR, s-a desfăşurat Semifinala Eurovision România 2017, în urma căreia au fost votate cele 10...

Primarul din Crişcior, despre întâlnirea ACoR

De curând, la împlinirea a 20 de ani de la înfiinţare, Asociaţia Comunelor din România (ACoR) a organizat o sesiune...

S-a aruncat sub un TIR

Un bărbat din municipiul Vulcan a pus pe jar forţele de ordine după ce s-a postat în faţa unei treceri...

Închide