Primarul Dan Bobouţanu: La Hunedoara, investim în educaţie

9 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Năstase

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, susţine că reabilitările grădiniţelor continuă. Astfel, o grădiniţă a fost modernizată şi încă una va intra în proces de reabilitare în cursul acestui an.

A recepţionat lucrările de la ”Floarea Soarelui”
”Încă de la începutul mandatului de primar mi-am propus să fac investiţii în educaţie. Împreună cu echipa din primărie am identificat surse de finanţare pentru acest domeniu şi am început lucrări de reabilitare şi modernizare la mai multe instituţii de învăţământ şcolar şi preşcolar din municipiu. Astăzi, 9 ianuarie 2020 (n.r. ieri), după ce am recepţionat lucrările de modernizare la Grădiniţa Floarea Soarelui (foto mare), am verificat ritmul lucrărilor la Grădiniţa Prichindelul din O.M., Grădiniţa Dumbrava Minunată, din Micro IV, fosta Şcoală Generală nr. 8 şi la fosta Şcoală Generală nr. 12. Tot în acest an urmează să intre în reabilitare şi Grădiniţa PN 6, de pe Strada Trandafirilor“, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

Încep în acest an reabilitările
”Documentaţia tehnico-economică pentru proiectul de reabilitare a Grădiniţei PN 6 (foto machetă) a fost aprobat în şedinţa ordinară a lunii noiembrie a anului 2019. În prezent se derulează procedura de licitaţie pentru atribuirea serviciilor de proiectare, urmând cea pentru execuţie, astfel încât lucrările să debuteze în cursul acestui an. Valoarea totală a investiţiilor de aici se ridică la 2 milioane de lei. Aici vor avea loc lucrări de reparaţii acoperiş, izolare planşeu pod, izolare faţadă, înlocuire tâmplărie interioară şi exterioară, înlocuire instalaţii electrice, termice şi sanitare, finisaje interioare, holuri, săli de clase, grupuri sanitare, dotări cu mobilier şi echipamente, amenajare curte exterioară. Grădiniţa PN 6 are o capacitate de 72 de locuri”, a spus edilul şef al Hunedoarei.
Valoarea totală a investiţiei în modernizarea Grădiniţei ”Floarea Soarelui”, de pe Strada Cerbului se ridică la 4,3 milioane de lei, din care 4 milioane de lei provin de la bugetul de stat, iar 354.390 de lei sunt din bugetul local al municipiului Hunedoara. Capacitatea grădiniţei ”Floarea Soarelui” este de 125 de locuri.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. hunedorean spune:

    toate investitiile au fost planificate de primarii anteriori.ai avut noroc ca a fost psd la guvernare si ti au dat bani.sa iti vedem calitatile cu pnl.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A ieşit în faţa blocului, ameninţând cu cuţitul

Incidentul a avut loc în municipiul Hunedoara, unde un bărbat de 40 de ani a ieşit cu cuţitul în faţa...

La 99 de ani, a scăpat dintr-un accident grav

Un bătrân din judeţul Gorj a scăpat nevătămat dintr-un accident rutier grav produs pe DN 68. Pensionarul de 99 de...

Încă un beţiv prins în trafic

Un bărbat de 69 de ani a fost prins conducând prin localitate deşi băuse bine înainte de a urca la...

Închide