Primăria Deva a plătit subvenţiile pentru energia termică

21 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Politica si administratie

Primăria Municipiului Deva a plătit vineri, 18 decembrie 2020, Complexului Energetic Hunedoara suma de 413.669,30 lei, re­pre­zentând subvenţii privind acoperirea diferen­ţei de preţ la energia termică livrată popu­laţiei în luna noiembrie 2020.
Administraţia locală subvenţionează preţul la energia termică pentru devenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, ca o măsură de protecţie socială, ţinând cont de veniturile reduse ale acestei categorii de populaţie.
Valoarea subvenţiilor acordate de la bu­getul local al municipiului Deva pentru aco­perirea in­tegrală a diferenţei dintre preţul de produc­ţie, transport, distribuţie şi furnizare a ener­giei termice livrată populaţiei a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 403/2019.
De la începutul anului, Primăria Deva a plă­tit, în total, Complexului Energetic Hune­doara suma de 3.431.722,21 lei, repre­zen­tând subvenţiile privind acoperirea diferen­ţei de preţ la energia termică livrată popu­laţiei. (M.V.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gurasada: daruri pentru copii şi plăţi la zi

Magdalena Şerban Unele localităţi sunt mereu cu probleme şi restante la diverse capitole, în timp ce altele se descurcă şi...

Ultima zi de plată a impozitelor şi taxelor locale!

Direcţia Impozite şi Taxe Locale Deva va avea program special cu publicul în zilele de 24 şi 30 decembrie 2020....

La Zam, Moş Crăciun a fost ajutat de sponsori

Magdalena Şerban Copiilor până la clasa a VIII-a, din comuna Zam, Moşul le aduce pachete de sărbători. Asta, datorită unor...

Închide