Prima „victimă“ a alegerilor de la Petrila

02 alexandrescu alexandrescuMaximilian Gânju

Şeful pompierilor din Petrila, Neculai Alexandrescu (foto), a demisionat de la conducerea serviciului şi va ieşi din sistem. Alexandrescu şi-a înaintat demisia considerând că onoarea sa este mai presus de orice compromis.
În cei 11 ani sub conducerea lui Neculai Alexandrescu, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila a devenit un sprijin chiar şi pentru Detaşamentul de Pompieri Petroşani din cadrul ISU Hunedoara. Alexandrescu a fost un susţinător al fostului primar, Ilie Păducel, acesta pierzând alegerile după votul de duminică. În aceste condiţii, Alexandrescu a considerat că trebuie să se retragă de la comanda SVSU Petrila, dar şi din structura de intervenţie.
„Motivele sunt personale, este o hotărâre luată de mine încă de dinainte de a începe campania. Am spus că în situaţia în care nu mai este domnul Păducel, mă retrag. (…) Dimineaţă am vorbit cu domnul Jurca (n.r. actualul primar al Petrilei) şi i-am comunicat decizia mea, iar dânsul mi-a spus că nu mi-a cerut acest lucru. Consider că mi-am îndeplinit atribuţiile de serviciu bine, dacă nu foarte bine. Nu cred că în echipa actuală aş putea să am aceleaşi rezultate, drept pentru care mă retrag, am plecat din sistem. Colegii mei au rămas pe poziţie şi sper din tot sufletul să nu fie probleme, să aibă măcar atâta susţinere cât am avut eu din partea fostului primar“, ne-a declarat Neculai Alexandrescu, fostul şef al SVSU Petrila. Pe de altă parte, sunt voci care afirmă că toţi susţinătorii fostului edil, subordonaţi Primăriei Petrila, se tem că vor fi tracasaţi sau schimbaţi din funcţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare