Actualitate

Preşedintele Moloţ s-a aflat în incompatibilitate patru luni

Maximilian Gânju

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a făcut public un document, în direct, la o televiziune din Valea Jiului, prin care se demonstrează că Mircea Moloţ (foto) a fost incompatibil timp de patru luni de zile, fără ca organele competente să se autosesizeze.

Şef şi la judeţ, şi la drumuri şi poduri
Ieri, în cadrul unei emisiuni la o televiziune din Valea Jiului, dar şi cu o săptămână înainte, Mircia Muntean l-a acuzat pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, că a fost incompatibil pentru o perioadă de patru luni de zile. Potrivit documentelor oficiale existente la CJ Hunedoara, în perioada septembrie 2008 – ianuarie 2009, Moloţ a deţinut şi funcţia de preşedinte al Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) la S.C de Drumuri şi Poduri SA Deva, fără a renunţa la cea de preşedinte al CJ Hunedoara, iar legea spune că este vorba de o incompatibilitate, susţine Mircia Muntean. „Agenţia Naţională de Integritate a ascuns să dea un răspuns la starea de incompatibilitate a lui Moloţ, în perioada când era preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara şi preşedinte al AGA  de la SC Drumuri şi Poduri SA Deva, pe care, oricum, a falimentat-o. ANI a răspuns că în 20 iunie, adică la 10 zile după alegeri, se va pronunţa. Eu am scos un document pe care l-am făcut public la televiziune şi în care se atestă că a fost vorba de incompatibilitate. S-a făcut mare scandal pentru diferite persoane care au fost incompatibile timp de o lună şi aici, fiind vorba de patru luni, nimeni nu se pronunţă”, a susţinut Mircia Muntean. Acesta a mai dat şi exemplul lui Sorin Vasilescu, suspendat imediat din Consiliul Judeţean pentru o presupusă stare de incompatibilitate. Vasilescu a dat în judecată CJ Hunedoara şi a câştigat prin sentinţă definitivă şi irevocabilă, atât despăgubiri, cât şi plata pentru perioada în care nu şi-a putut exercita atribuţiile de consilier judeţean.

Din cauza cui şi-au luat hunedorenii lumea în cap?
Primarul Devei a mai spus că din cauza actualului preşedinte, din judeţul Hunedoara, în ultimii opt ani, au plecat peste 110.000 de persoane. „Actualul preşedinte, probabil de teamă sau sfătuit prost, a făcut gafe mai mari decât barba lui. A spus că la Deva, 12.000 de locuitori au dispărut, că nu-l mai sufereau pe primarul Muntean, pentru că nu am făcut nimic. Se vede ce am făcut eu la Deva şi cred că se mai pot face multe. De aceea şi las pe altcineva şi vreau să fac ceva şi pentru restul judeţui. Eu spun altceva: în ultimii opt ani, din judeţul nostru au plecat 110.000 de oameni, iar aceştia au plecat din cauza actualului preşedinte al Consiliului Judeţean. Oameni tineri, care sunt acum în străinătate pentru a munci”, a mai afirmat, edilul şef al Devei.
Mircia Muntean (UNPR) candidează la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara din partea Uniunii Social Populare.

4 comentarii la „Preşedintele Moloţ s-a aflat în incompatibilitate patru luni

  • Informatorul de Securitate,Molot,de la USL (PNL)a scumpit apa in Valea Jiului facando cea mai scumpa din tara iar pentru la anul Molot si Avram au planificat inco scumpire.

  • Temneanu Ion este in incompatibilitate de vreo 4 ani si nimeni nu a zis nimic: lider de sindicat si consilier local in acelasi timp… va spune ceva? ( art.4 Legea 62/2011 )

  • JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST , MIRCEA IOAN MOLOT.

  • Mircia vrea sa manipuleze partial sau nu face diferenta intre AGA si CA. Ca membru AGA dl. Molotz era in calitate de reprezentant al actionarului (CJ Hunedoara), deci nu era incompatibil. Firma respectiva avea un Consiliu de Administratie si un presedinte CA. Daca dl. Molotz a detinut aceasta functie atunci cam aveti dreptate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura