ActualitatePolitica si administratie

Președintele Laurențiu Nistor: O veste importantă pentru hunedoreni, finanțare nerambursabilă pentru lucrările la DJ 705A Orăștie – Costești

Adriana Năstase

O nouă ședință a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest a avut loc ieri, la Timișoara. Au fost luate decizii importante și pentru hunedoreni.

Informare
„Am participat, astăzi (n.r.-ieri), la Timișoara, la ședința Consiliului pentru Dez­voltare Regională (CDR) Vest, unde au fost luate noi decizii care vizează direct dezvoltarea regiunii noastre prin implementarea de proiecte cu finanțare ne­rambursabilă.
Îl felicit pe directorul general al ADR Vest Sorin Maxim pentru acti­vi­tatea sa, pentru modul în care gestio­nează aceste resurse importante pentru regiunea noastră și îi mulțumesc din nou pentru contribuția sa importantă în con­textul vizitei comisarului european Elisa Ferreira în județul Hunedoara. În cadrul întâlnirii a fost prezentată o infor­mare pri­vind aprobarea de către Comisia Europeană a Programului Regional Vest 2021-2027, ges­tionat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest (ADR Vest), în cali­tate de Autoritate de Mana­ge­ment și a fost adoptată o hotărâre privind apro­barea no­minalizării membrilor muni­ci­piilor și orașelor din Regiunea Vest în cadrul Comitetului de Monitorizare pentru Progra­mul Regional Vest 2021-2027. Județul Hunedoara va fi re­pre­zentat de primarul mu­nicipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu. O veste importantă pentru hunedoreni este aceea că se asigură finan­țarea nerambur­sa­bilă pentru lucrările la DJ 705A Orăștie – Costești, iar „Drumul Regelui” Vața de Jos – Petriș a fost înscris pe prima poziție în lista de rezervă. Pentru ur­mătorul an, voi ocupa funcția de vicepre­șe­dinte al CDR Vest, poziție din care voi fi, alături de președintele Alin Nica, dar și de ceilalți colegi președinți de consilii județene, Iustin Cionca și Romeo Dunca, implicat pentru a asigura buna func­ționare a ADR Vest!”, a declarat Laurențiu Nistor, preșe­dintele Consiliului Județean Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura