ActualitateFlash

Președintele Laurențiu Nistor a sesizat SRI după ce pagina sa de Facebook a fost anulată

Sorina Popa

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor (foto), care este și preșe­din­tele organizației județene PSD, a anunțat că a sesizat SRI după ce a rămas fără pagina de Facebook. Acesta este de părere că este vic­tima unui atac cibernetic.

„Nu am jignit pe nimeni”
„În data de 10 ianuarie 2022, pagina mea de Facebook a fost anulată de la publicare. Am făcut demersuri prin serviciile de suport, prin email, de fiecare dată mi s-a răspuns mie și echipei mele că solicitarea este în analiză, că trebuie să așteptăm. Este o corespondență vastă, am sesizat și SRI pentru că eu îl consider un atac cibernetic. Nu am primit nici un răspuns până acum. Nu pot sta pasiv, sunt președintele Consiliului Județean Hunedoara și vreau să fie informați cetățenii despre activitatea mea. Poate unii sunt supărați că facem prea multe sau că suntem prea vizibili. Pe pagina mea de Facebook niciodată nu am jignit pe cineva, nu am încălcat cu nimic regulile acestei rețele de socializare. Am creat-o pentru a ține legătura cu cetățenii”, a declarat, ieri, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, la un post de televiziune.

One thought on “Președintele Laurențiu Nistor a sesizat SRI după ce pagina sa de Facebook a fost anulată

 • Sunt persecutat politic de politicieni pentru că , nu vor să aprobe legea de reabilitare a victimelor torturii .
  Sunt persecutat juridic de magistrați pentru că , nu vor să-mi respecte drepturile ca victimă a torționarilor .

  Educația morală vă obligă să integrați în societate victimele torționarilor , nu-i mai hărțuiți și persecutați , respectați-le drepturile și demnitatea și dreptul la un trai decent în societate .

  Trebuie să aveți curajul demnității , dreptății și al adevărului fără minciună pentru a integra în societate victimele torționarilor și a victimelor magistraților , pentru avea un trai decent și demnitate în societate și a beneficia de o compensație financiară sub formă de rentă lunară .

  Torționarii au drepturi , pensie de drept și pensie specială , nu și victimele lor care sunt tot hărțuite și persecutate fără demnitate și fără dreptul la un trai decent în societate .
  Azi 2022 sunt judecat pe o lege din anul 1958 care spune că tortura s-a prescris .
  Asta vă este educația morală în anul 2022 .

  https://www.judecatorul.ro/batut-si-legat-in-lanturi-timp-de-88-de-zile-cere-introducerea-legii-victimelor-tortionarilor/?fbclid=IwAR0XAIxeEP2u81GJHjLEDkEhwgFjItRFrKR3d5-f4ERuoD3jXqWfhp_NT3o

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.