Preşedintele CS Vulcan, găsit spânzurat, la stadion

20 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Maximilian Gânju03 pantelimon-ion

Preşedintele Clubului Sportiv Vulcan, Ioan Pantelimon, a fost găsit decedat în jurul prânzului chiar la stadionul din localitate. Bărbatul s-a spânzurat sub tribuna stadionului.
Ioan Pantelimon alintat de apropiaţi „Neluţu”, a fost descoperit spânzurat sub tribuna stadionului municipal din Vulcan, astăzi, în jurul orei 15.00, de către un localnic care ieşise cu copilul la aer curat. Bărbatul l-a observat pe Neluţu Pantelimon atârnând sub tribună şi speriat a cerut ajutor prin Serviciul de Urgenţă 112, însă echipajul medical al SMURD n-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Şeful SC Vulcan era deja mort de mai bine de o oră, astfel că orice încercare de a-l aduce la viaţă a fost în zadar.
Neluţu Pantelimon n-a lăsat nici un bilet de adio în care să explice motivele pentru care a recurs la a-şi lua viaţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu, poliţiştii din Vulcan au demarat o anchetă în acest caz şi au stabilit din primele cercetări că este vorba de o sinucidere şi nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei infracţiuni.
Ioan Pantelimon avea 45 ani şi era un personaj cunoscut în Vulcan, el activând în sportul vulcănean de mai mulţi ani. Totodată, spun unele surse ar fi avut probleme financiare mari, însă era şi cercetat penal de către poliţişti în câteva dosare. Neluţu Pantelimon deţinea şi funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alexandra Marcu a cucerit cel mai înalt vulcan din lume, Ojos del Salado, din Chile

Deveanca Alexandra Marcu şi tatăl său, Dan Marcu, au cucerit, duminică, cel mai înalt vulcan de pe Terra, – Ojos...

Gura lumii 20.01.2015

Vorbesc gurile rele că un proiect care vizează o investiţie într-o secţie de urgenţă medicală ar putea fi mutat dintr-o...

Bulina neagră 20.01.2015

Mariana Mateescu, fost director al spitalului din Lupeni

Închide