Preşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor, dă pe faţă neregulile descoperite în instituţie: „Hoţul strigă: prindeţi hoţii”

03-nistorSorina Popa

Preşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor (foto mic), le-a răspuns, ieri, în conferinţă de presă, liberalilor care susţin că actuala conducere a judeţului nu face nimic, nu rezolvă problemele hunedorenilor, nu repară Secţia de Pediatrie, într-un cuvânt, nimic. Asta, în condiţiile în care CJ a fost condus din 2004 de Mircea Moloţ, liberal pe vremea când era şef, şi de Adrian David, tot cu carnet PNL.

Plata rapid, în şapte zile
„Au spus (n.r. liberalii) că ne-au lăsat Consiliul Judeţean la cheie. Nu ştiu unde e cheia asta, am căutat-o şi pe drumul de la Prislop, am săpat şi în asfalt, dar nu am găsit-o. În schimb, ne-au lăsat datorii. De exemplu, la Spitalul Judeţean Deva, au lăsat 4,5 milioane de lei arierate, la Sanatoriul din Geoagiu, arierate de 700.000 de lei şi alte 250.000 de lei arierate nedeclarate”, a afirmat Laurenţiu Nistor.
„Apoi, mai avem o situaţie care arată cum se lucra în această instituţie. În 20 mai 2016, Consiliul Judeţean dă comandă pentru repararea a şase drumuri judeţene, iar în 27 mai 2016, deci după doar o săptămână şi în plină campanie electorală la locale, se achită suma de 1,8 milioane de lei, plată semnată de fostul preşedinte al CJ, Adrian David. Să vedeţi cum, hoţul strigă: prinde-ţi hoţii. La orice contract, plata se face după 30 de zile, cel puţin, nu la o săptămână. Interesant este că nu a semnat-o administratorul public, ci chiar preşedintele Consiliului Judeţean de atunci. Unei singure firme i s-au plătit aceşti bani. Foamea era mare în campania electorală”, a spus Laurenţiu Nistor. „Se pare că noi am venit aici pe post nu de poliţişti, ci de miliţieni. În loc să ne ocupăm cu alte treburi la CJ, trebuie să facem pe poliţiştii. Liberalii nu văd ce au făcut, şi strigă după noi că nu facem nimic. Este strigător la cer ce se întâmplă”, susţine Nistor.

03-sala-reduta-teatruLucrări de foarte proastă calitate la teatru
Preşedintele Laurenţiu Nistor a mai arătat fotografii cu Sala Reduta a Teatrului de Artă Deva, unde plouă de multă vreme, din cauza lucrărilor de proastă calitate efectuate pe vremea când administraţia judeţeană era condusă de liberali. „Am primit o reclamaţie în legătură cu Sala Reduta că plouă înăuntru. Voi verifica personal acest lucru şi vom lua măsurile necesare”, a precizat Nistor.
Afirmaţiile şefului administraţiei judeţene sunt completate şi întărite de actualul manager al teatrului devean. „Sala Reduta nu are autorizaţie de la ISU, sunt mai multe probleme care trebuie rezolvate, iluminatul de avarie, uşi speciale. Aici nu se pot organiza concerte, din cauză că sunt infiltraţii de apă, din cauză că acoperişul este de proastă calitate”, a declarat Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă din Deva.
Sala Reduta din incinta Teatrului de Artă Deva a fost inaugurată cu mare fast în 2014, după ce a fost restaurată, după lucrări efectuate de firmele de casă ale fostului şef de instituţie. De fapt, nu doar tavanul clădirii teatrului devean a fost afectat de umezeală. Aceeaşi situaţie se regăseşte şi în holul de la intrarea în lojele sălii de spectacole, unde tencuiala a căzut deja pe o suprafaţă destul de extinsă. Dar şi pe scenă, unde, atunci când plouă afară, apa se adună într-o baltă pe pardoseală.

16 comentarii la „Preşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor, dă pe faţă neregulile descoperite în instituţie: „Hoţul strigă: prindeţi hoţii”

 • 26 octombrie 2016 la 21:00
  Permalink

  PNL gasca de hoti! Nu ii mai voteaza nimeni!

 • 26 octombrie 2016 la 21:03
  Permalink

  pnl a pus judetul pe harta coruptiei!

 • 26 octombrie 2016 la 21:17
  Permalink

  Noroc ca a facut psd-ul numai bine!!!

 • 26 octombrie 2016 la 21:42
  Permalink

  Nistotero vorbeste de favorizari?! Asta si-ar angaja si mamica la CJ. Doar cu odrasla a facut-o deja! Hai sictir, pictatule! Iti vine si tie randu’!

 • 26 octombrie 2016 la 21:47
  Permalink

  Nici cu Bobora nu mi-e rusine. Fiica-sa unde lucreaza? La Chiscadaga?!

 • 26 octombrie 2016 la 22:16
  Permalink

  Am si eu o intrebare: acesti oameni care isi fac campanie pe banii publici ce au facut pana acum? O intreaga armata de pesedisti sunt acum pe functii. Ce au facut? O realizare, va rog. A trecut aproape jumatate de an! E usor sa dai din gura. Mai ales cand esti incapabil si nu stii sa faci altceva. Demagogie de doi lei. RUSINE, comunistilor! Si rusine acestui ***-papir de ziar ca sa prostitueaza in halul asta. Tot pe bani publici, evident. Hunedoara, trezeste-te!

 • 27 octombrie 2016 la 8:00
  Permalink

  Hunedorenilor treziti va si votati iarasi gasca lui Molot

 • 27 octombrie 2016 la 8:11
  Permalink

  Ce Nistorache, iti place sa dai pe fata??? Mai facialule, pervers mic…I-a uite, tractoristii se uita pe pornhub??? dai pe fata….da la cine??? la antitero???? hahaha!!!

 • 27 octombrie 2016 la 8:32
  Permalink

  Ma mir ca nu se-nghesuie la lucrari. Ca din cele facute in ultimii ani, aia de-au castigat licitatiile se distrau ca Nistor si cu Demeter au capatat ce mai putin. Deci, acu ori niciodata, is pot scoate in sfarsit si ei parleala… ca sa ajunga la nivelul alora de dinaintea lor, evident. Ca-i concurs pe viata si pe moarte. Acuma e vremea lor! Cu tot cu Dore-ii din subordine si nevestele lor. Deci, cu siguranta se va construi in draci si sub domnia asta. Ca altfel, de unde prosperitate personala care sa-ti aduca si pozitie de top in partid?

 • 27 octombrie 2016 la 9:32
  Permalink

  Domnule președinte al CJ, vrem fapte nu vorbe. Câte plângeri penale ați făcut până acum celor vinovați pentru jaful PNL-ist? Aveți grijă că oamenii v-au votat pentru că se săturaseră de jaful lui Moloț&Co. Hunedorenii își cam pierd răbdarea dacă nu văd ceva concret din partea actualei conduceri a CJ-ului.

 • 27 octombrie 2016 la 9:37
  Permalink

  Bai Nistoras, toti tractoristii au memoria scurta ?!?
  Pai nu sunteti voi in cardasie cu ALDE Molot ?!? si Taricelu ?!?
  Nu Ponta l-a propulsat pe geniul Borza in prima banca din ALDE Brasov ?
  Ma, voi hotii oricum furati impreuna, nu ne mai amatrati, ca noi va stim, da-i pacat de navii de colegi ai tai de peste 70 de ani, ce-ti sorb vorbele cu ochii umezi.

 • 27 octombrie 2016 la 13:27
  Permalink

  @Machiavelli , vezi ca protocolul cu ALDE nu e valabil si in HD. Nu mai manca rahat. Pana una alta, el presedinte CJ , tu postac pe forumuri. E vorba de 1,8 milioane RON care se achita dupa o saptamana. Vrei exemple de firme care au facturi restante de cateva sute RON de ani de zile.
  Ma asteptam sa te duca capul mai mult, dar no, impulsu’ momentului.

 • 27 octombrie 2016 la 14:08
  Permalink

  Ce gargara de doi lei din partea p(r)ostacului pesedist Andronic. Il admiri pe tatucu’ ca-i presedinte de CJ, nu? Mai, mai ca i-ai pupa dosu’ prezidential. Hahaha! V-ai s-amar! Dar de fata lui Bobora ca lucra la Consiliul Judetean ce zici? Moralistule. Dar de fata lu’ Nistor ca a lucrat la biroul parlamentar al ? tractoristului ce zici? Nu tot din bani publici sunt platite si odraslele astea? Nu si din banii tai, ipocritule! Hai, fugi si pupa buca pictatului pe pereti sa te mai racoresti si tu putin, ca te-ai umectat, impulsiv mic ce esti. Vai s-amaaaar!

 • 27 octombrie 2016 la 14:49
  Permalink

  Mi-a placut asta cu…el presedinte…tu postac.
  Mod de gandire tipic psd-ist…comunist.
  Nu se atinge nimeni de sefu’! Doar persoanele atent selectate au dreptul sa dea scamele jos si sa linga dosul regal.
  Nu va este greata cand va uitati in oglinda?

  In alta ordine de idei, ai informatii reale sau povesti de sedinta de partid?
  Mi-e greu sa cred ca toti angajatii care se ocupa cu achizitiile in CJH incalca legea dupa cum il taie capul pe fiecare tractorist venit la butoane.
  Exista proceduri bine stabilite pentru achizitiile publice si platile nu se fac doar ca asa vrea tractoristul mare ordonator de credite.
  Daca s-a platit ceva la o saptamana, inseamna ca era prevazut in contract acest lucru si putea sa reprezinte avans de lucrari, ceea ce este perfect legal.
  Faceti public contractul ca de gargara ieftina e plin podul.
  Si daca este ilegal, ce mai asteptati?…la DNA, altfel sunteti partasi la tainuire!

 • 28 octombrie 2016 la 7:42
  Permalink

  PNL PARTID DE HOTI!

 • 3 noiembrie 2016 la 0:53
  Permalink

  In 26 de ani, ne-a aratat PSD cum se fura…Asta va face si in continuare

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare