Preoţi reclamaţi că au fãcut campanie pentru unul dintre candidaţii la prezidenţiale

  Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a afirmat că unii preoţi din judeţ i-au ameninţat pe alegători că, dacă nu votează cu Klaus Iohannis, vor fi blestemaţi.

„Au fost patru asemenea preoţi pe care i-am depistat în judeţul Hunedoara, care au umblat din casă în casă şi chiar unde avem un primar foarte bun au câştigat ei (n.r.- ACL) cu 50,9 la sută. O să vină primarii şi o să vă spună. Eu nu vreau să bag vrajbă între primari, preot şi cetăţeni sau între cetăţeni şi preot”, a declarat preşedintele PSD Hunedoara. Acesta a mai precizat că preoţii respectivi au fost reclamaţi la Patriarhie.
Pe de altă parte, deputatul Laurenţiu Nistor a declarat că fiecare organizaţie de partid va fi analizată în parte, pentru a se vedea ce măsuri vor trebui să fie luate după alegerile prezidenţiale. Reamintim că Hunedoara este singurul judeţ „roşu“ din Ardeal, deoarece Victor Ponta a obţinut mai multe voturi, însă de la un tur la altul, diferenţa între cei doi candidaţi a scăzut de la 12,95 puncte procentuale, la 0,75 puncte.
”În judeţ, ne puteam aştepta ca scorul electoral să fie cu vreo 5-6 procente mai mare, de la 56 la sută în sus. Nu a fost să fie aşa, electoratul a hotărât să fie mai puţin. Noi şi pentru asta suntem mulţumiţi, mai ales că suntem singurul judeţ din Transilvania în care candidatul nostru a câştigat alegerile”, a declarat liderul PSD Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Stimate domnule Laurentiu Nistor
    Ca sa fim echilibrati, va atrag atentia ca nu 4 preoti ci zeci de preoti au afirmat public in Biserici in ziua alegerilor sa se voteze candidatul oricare numai "orthodox sa fie".
    Iar Preafericitul Daniel a transmis o Pastorala pentru a fi citita in toate bisericile ortodoxe din tara, nu de Sfintele Pasti si nici de Sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului, ci de ... 16 noiembrie.
    Pai Sfintii Brancoveni - despre care se spunea in Pastorala Preafericitului, adica Domni luminati pamanteni si Ortodocsi - sunt trecuti in calendar cu data de pomenire in .... 16 AUGUST, nu in ziua alegerilor.
    Mesajul meu catre dvs., dar si catre toti cei care vor sa auda este ca, Sfanta Biserica nu e a politicienilor, de orice culoare am fi.
    Iar pentru preotime, dragi parinti, daca nu stiti a face politica, pai atunci nu o faceti. Sfintiile voastre rugati-va, ca Bunul Dumnezeu sa-i ierte pe toti politiceanii care fura si care mint, si lasati politica celor care au fost randuiti sa fie politicieni.
    Harul Domnului Iisus Hristos si Dragostea Lui Dumnezeu Tatal sa fie cu noi cu toti. Amin
    Si sa ne ierte daca gresim acuzand pe unul, de cele mai multe ori fara temei, si daca ne incredem in altul, uitand ca e om si asta , si va fi supus greselii.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago