Șeful Consiliului Județean a primit „Crucea Șaguiană pentru mireni”

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a primit „Crucea Șaguniană pentru mireni” din partea Mitropolitului Ardealului, Înalt­preas­fințitul Părinte Laurențiu.

Sprijină Biserica
Prezent la slujba de sfințire a picturii și a clopotelor care vor răsuna în zilele de săr­bătoare în turla Bisericii „Sf. Ierarh Nicolae” și „Sf. Mare Muceniță Varvara” din Brad, pre­ședintele Laurențiu Nistor a primit „Crucea Șaguniană pentru mireni” din partea Mitropolitului Ardealului.
„În anul 2016, Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, a să­vârșit slujba târnosirii Bisericii. Astăzi, același Arhipăstor al mitropoliei noastre, alături de Preasfințitul Părinte Episcop Andrei al Harghitei și Covasnei si de Prea­sfințitul Părinte Episcop Nestor al Devei și Hunedoarei, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, au săvârșit slujba sfințirii picturii și a clopotelor Bisericii, dar și Sfânta Liturghie.
Mulțumesc Înaltpreasfințitului Părinte Mitro­polit Laurențiu pentru onoarea făcută prin acordarea distincției „Crucea Șaguniană pentru mireni”. Emoțiile trăite la primirea acestei înalte distincții vor însoți pe viitor toate faptele prin care voi încerca să sprijin Biserica străbună!
Îi felicit pe preotul paroh Gheorghe Stan pentru truda sa neobosită, pe primarul Florin Cazacu pentru susținerea acestui de­mers și pe credincioșii fără de care această biserică nu s-ar fi înălțat.
Nu întâmplător totul s-a petrecut în data de 15 mai, când sărbătorim Ziua Inter­na­țională a Familiei. Marea familie a Bisericii și a județului Hunedoara este, de azi, mai îm­plinită!”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.
Lucrările de construcție a acestui sfânt lăcaș au început în anul 2007, ca răspuns la așteptările și rugăciunile credincioșilor din această parohie, oameni buni și harnici, dar și cu multă dragoste față de Dumnezeu. (A.N.)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.