Categories: Actualitate

A vrut să-și ierte fratele

Doi frați din municipiul Petroșani au ajuns la cuțite, motivul fiind o bucată de teren moștenită de la părinți. Unul dintre ei a trecut de la amenințări la fapte și și-a bătut fratele, dar și pe soția acestuia.

Nu a mișcat un deget
Femeia a avut nevoie de aproape două săptămâni de îngrijiri medicale. Trimis în judecată pentru infracțiunea de violență în familie, agresorul a cerut să fie păsuit pentru a se împăca cu fratele său. În loc să facă lucrul acesta, bărbatul a trecut la presiuni și ame­nințări, astfel că și-a convins fratele că nu mai este cale de împăcare. ”Per­soanele vătămate au arătat că nu doresc să se împace cu inculpatul, întrucât acesta îşi manifestă dorinţa de a se împăca doar în faţa instanţei, iar în realitate nu a făcut nici un de­mers în acest sens, nu a discutat cu per­soanele vătămate ba, mai mult, când se află la domiciliu le înjură şi în continuare lasă câinii liberi, nu îi ţine legaţi în gospodăria sa. Inculpatul a arătat instanţei că a înțeles învinuirea care i se aduce și încadrarea juridică, a luat la cunoștință de drepturile pre­zen­tate şi a menţionat că este de acord să fie audiat în instanţă, este de acord să fie asistat de apărătorul desemnat din oficiu, precizând că recunoaşte în totalitate faptele pentru care a fost tri­mis în judecată şi îşi însuşeşte probele administrate în faza de urmărire penală”, se arată în dosarul aflat în soluționare la Judecătoria Petroșani. Bărbatul acuzat de violență în familie, în toamna anului trecut, și-a lăsat câi­nele liber, un exemplar de ciobănesc caucazian, animal din categoria câi­nilor periculoși, pe drumul către gos­po­dăria fratelui său. Câinele nu purta botniță și și nici nu era ținut în lesă, astfel că a atacat-o pe soția fratelui său și a mușcat-o de gamba piciorului stâng. Fratele său l-a dojenit pentru că nu și-a ținut câinele în curte, dar a fost și el bătut. În urma loviturilor puter­nice, bărbatul a avut nevoie de 30-35 zile de îngrijiri medicale. (M.Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

20 de ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

20 de ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

20 de ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

20 de ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

20 de ore ago