Preşedintele PNL Şoimuş s-a înscris în PRM

18 aprilie 2012 | 11 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Preşedintele organizaţiei PNL Şoimuş, Dorin Lugojan, a semnat adeziunea de înscriere în PRM. Asta dovedeşte, deci, că viaţa politică hunedoreană nu este una deloc liniştită. După treceri de la Putere la Opoziţie, iată că se întâmplă şi ca liberali să abandoneze partidul, acum, când sunt pe cai mari.
Aşa s-a petrecut la Şoimuş, unde liderul organizaţiei, Dorin Lugojan, s-a hotărât să schimbe partidul. Şi, potrivit acestuia, nu a plecat singur, ci cu 50 de membri după el. „M-am săturat de dictatura pesedistă din această localitate, care nu face altceva, decât să pună piedici dezvoltării economico-sociale a comunei. Am solicitat, în repetate rânduri, conducerii judeţene a partidului, să avem candidaţi separat, la primar, atât PNL, cât şi PSD. Asta, deoarece, în urmă cu 10 ani, când am înfiinţat organizaţia PNL Şoimuş, am avut în gând să înlăturăm PSD-ul de aici. Pentru că nu ni s-a acceptat această solicitare, am părăsit PNL”, a declarat Dorin Lugojan pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Preşedintele interimar al PRM Şoimuş, Mihai Irimie, a afirmat că „echipa PRM se va consolida odată cu venirea în partid a unor oameni importanţi din USL, aşa cum este Dorin Lugojan. Alături de noi, vin zi de zi, mulţi săteni”, a spus Irimie. Chiar dacă nu va candida pentru postul de primar al comunei Şoimuş, Lugojan spune că îl va susţine pe Irimie în lupta pentru primărie.

Loading...

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  prm , pnl la deva este acelasi lucru cit timp avram este in frunte

 2. AVRAM IANCU spune:

  JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST , MIRCEA IOAN MOLOT.

 3. Matei spune:

  Jos Hotul Judetului Hunedoara – Mircea Molot!!!

 4. tomy spune:

  Colaboratorii ,informatorii ,rezidentii securitati il sprijinim si votam pe colegul nostru, Mircea Molot ,nume de cod Panturu ,pace si securitate.

 5. mirica spune:

  Da ,asa s-a petrecut la Soimus unde liderul organizaţiei, Dorin Lugojan, s-a hotărât să schimbe partidul sa treaca la altii mai mincinosi si mai corupti care vor sa instaureze o dictatura PRM-ista ,deoacere canditatul din partea PRM nu este tocmai asa de correct cum vreu sa-l prezinte Dorin Lugojansi alti murdari ca ei.Dorin Lugojan nu a putut sa inlature PSD pentru ca nu este un bun conducator, organizator nu este in stare de un lucru bun si folositor comunitatii , el stie numai sa minta si sa denigreze pe alti semeni de-ai sai , asta a fost si motivul pentru care s-a hotarat s-a se alature domnului Mihai Gabriel Irimie deoarece a crezut ca I se potriveste bine la gandire si la fapte.Se mai poate spune de binele facut semenilor din comuna in noaptea de 16/17 aprilie la balul din satul Bejan cand un grup de rau facatori ( sustinuti de clica PRM-ista) au spart autoturismul unui membru PSD au furat casetofonul si au continuat cu apeluri telefonice insotite de cuvite murdare greu de reprodus in presa scrisa. Ce correct spune Mihai Irimie ca „echipa PRM se va consolida odată cu venirea în partid a unor oameni importanţi din USL, aşa cum este Dorin Lugojan” mincinos si corrupt ca el(Mihai Irimie) care si in capania electorala din 2009 a scos numai minciuni din capul lui de BIBILICA impreuna cu staful PDL ( spun asta a pentru ca la lansarea s-a de canditat la primarie ei nu au vazut drumurile asfaltate pe care aumblat , a vazut numai gropi si noroi lucru spus si de greii PDL-sti-BOC ,POGEA, BLAGA, RITZI care la terminarea discursului au fugit marsaveste ca sa nu raspunda la intrebarile cetatenilor)Mihai irimie a parasit PDL-ul pentru ca afost dat afara din partid pentru marsaviile facute impreuna cu Cristian Vlad (PDL )

 6. economistul spune:

  MAI FRRATILOR CIT PUTETI FI DE DUSI CU PLUTA,CHIAR NU REALIZATI DELOC CINE V-A CONDUS 20 DE ANI SI CE S-A REALIZAT IN ACESTI ANI (NIMIC)PENTRU COMUNA SI II MAI PUTETI CRREDE MAI DEPARTE ? PINA CIND MAI PUTETI FI PROSTITI? MACAR CEI CARE FOLOSESC NETUL POT VEDEA CE S-A FACUT CU CITI BANI DIN BUGETUL LOCAL SI CE FOLOSIM ACUM DIN INFRASTRUCTURA PROST CONCEPUTA PE MULTI EURO.MAJORITATEA CETATENILOR SPUN CA BANII MCOMUNEI AU FOST PROST GESTIONATI SI NU POT FI JUSTIFICATI .VOM VEDEA CE V-A SPUNE CURTEA DE CONTURI SI CINE V-A TREBUI SA JUSTIFICE BANII FURATI.HOTII NU SE POT ASCUNDE SI VOR PLATI INDIFERENT CUM SE NUMESC.TEMETI-VA CA VENIMPE VOI!!!

 7. securistul pensionar si turnator ca si molot spune:

  Oameni buni securistii n-au murit ei traiesc intrew noi si chiar daca sunt pensionari tot turnatori si fatarnici sunt.Chiar nu-i cunoasteti de atitia ani? fi-ti cinstiti si recunoasteti ca si acum va e frica de ei.Asa nu vom progresa, trebuie sa ne debarasam de ei.Votati shimbarea si idealurile copiilor nostri care vor o viata libera fara amenintari si frustreari de toate felurile.Se poate munci cinstit si in Soimusul (comuna)noastra mai ales ca asa cum au facut cei de la Simeria veche unde au excavat mii de tone de pamint si in loc vor face conform contractului cu primaria, amenajamente piscicole si de agrement. BRAVO! VOTATI IRIMIE CA POATE!

 8. cetatean comunei soimus spune:

  traseista politica dece ai trecut la prm de la pnl
  securituleacum mai bati si oameni nevinovati.asa este domnule mirica lasa ca fac astia de acum pagube in bugetul primariilor

 9. mirica spune:

  Citez ,,M-am săturat de dictatura pesedistă din această localitate, care nu face altceva, decât să pună piedici dezvoltării economico-sociale a comunei” dar domnul Logojan Dorin ce dictatura face , dictatura securista a militianului comunist pentru cetatenii comunei care l-au ales .Hal de ales local s-a bata un om mai ales o femeie Maria Sav din satul Chiscadaga in incinta primariei care s-a dus sa-si rezolve problemele personale . Domnilor poate nu stiti cine este acest individ viceprimar al comunei Soimus , a fost militian comunist, isi batea joc de semenii sai , le punea traversa de cale ferata in spate semenilor sai din localitatea unde avea activitatea si ii ducea pana in Deva cu ea in spate , acest om a umblat numai sa faca rau oamenilor tot timpul para oamenii, ba mai mult pandea oamenii care mareau la vanatoare cu acte in regula , apoi se ducea si para.Saraca femeie s-a ales numai cu niste vanatai pe picioare ,pote isi face depozit de traverse la primarie ca acolo vin multi oameni cu probleme, sau poate ca sa scape de salariatii din primarie care nu convin alesilor ii pune in spate cetatenilor drept pedeapsa sa plececu ei . Dar problema este sa nu-l puna chiar pe Primar primul pentru ca el nu tine cont de nimeni pentru a-si atinge telul de cel mai mare sef. Dupa spusele primarului , cu ce oameni buni s-a consolidat PRM ,Domnule LOGOJAN DORIN de ce nu ai candidat la primarie ca independent de cate ori au fost alegeri si in acest fel poate reuseai sa indepartezi PSD din comuna daca te crezi asa de bun

 10. Un Baiat Rau spune:

  @cetatean comunei soimus: daca vorbesti de “traseism politic” la nivel de comuna ai putea sa mentionezi si pe fostul presedinte PRM, actualmente consilier din partea PSD, si pe candidatul PP-DD propus ca vice de catre organizatia USL si de “implicarea” organizatiei PDL la nivel de comuna la referendum. Dar scopul postarii fiind altul este normal sa omiti ce nu te avantajeaza.
  @mirica: este clar ai ceva personal cu Lugojan Dorin; daca vrei poti sa-l cauti zilnic la primarie sa discuti lucrurile care te nemultumesc personal. Eu am o nelamurire la chestia cu traversele…si el mergea pe jos din Baita (localitatea unde a muncit) pana la Deva sa el era in masina? Scanteia aprinsa de d-na Sav si alimentata din plin de tabara PSD-ista se va stinge repede intrucat nu are in spate nici un gram de adevar: vineri d-na Sav se plangea prin Chiscadaga ca a fost scoasa din primarie si ca a primit un sut in fund, urmand ca in data de 01 august sa afirme ca a fost batuta si trantita pe scari…bine ca nu a mai asteptat cateva zile ca ar fi fost declarat ca a fost si impuscata.
  Cu respect pentru cititorii acestui ziar.

 11. saimusanul spune:

  …miliţianul PNL-ist, acum mare Viţel primar în locul lu vărîsu, striga-n gura mare că primaru îşi duce nevasta la serviciu cu maşina primăriei!!!…acu el este cel care a furat patentul!!! şi-o ducel acum pe-a lui…hoţu strigă hoţii!!!..miliţianu tot miliţian, o f..te şi pe măsa numai să-i fie lui bine!!!…poate d-na Sav să-l trimită acolo unde-i este locul!!!…că doar are pensie de miliţian!!!…sau a renunţat acum la ea???!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Armă găsită printre gunoaie

Unul dintre deţinuţii de la Penitenciarul Bârcea Mare a găsit, ieri, printre gunoaiele de la staţia de sortare din Pricaz,...

Mircia Muntean, invitat la nedeia momârlanilor

În Valea Jiului, imediat după terminarea Postului Mare, din prima zi de Paşti, se pornesc nedeile strămoşeşti. Obiceiul a fost...

Scufundate în Dunăre

Handbalistele de la Cetate Deva au intrat la apă, scor 34-22 (17-9), după meciul cu Oţelul Galaţi, disputat la finalul...

Închide