Sport

Premii pentru o elevă din Deva la un concurs național

Concursul Național de Arte Plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”, ajuns la cea de a XXIX-a ediție, s-a des­fă­șu­rat în condiții speciale. Evenimentul or­ga­nizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Ro­mân (COSR), prin Academia Olimpică Ro­mână (AOR) cu sprijinul Ministerului Edu­ca­tiei (M.E.) și al Solidarității Olimpice (de­par­ta­ment din cadrul Comitetului Interna­țio­nal Olimpic) s-a bucurat de o participare record.
Au fost înregistrate 2.278 de lucrări pro­venite din Municipiul București și alte 37 de județe printre care și județul Hunedoara și care au intrat în competiție pe trei categorii de vârstă: 6-10 ani – 293 lucrări, 11-14 ani – 1280 lucrări, 15-18 ani – 305 lucrări
Juriul a ales 42 de lucrări pentru a fi pre­mia­te cu materiale pentru pictură, albume de artă și diplome, premiile fiind fi trimise câș­tigă­to­rilor prin intermediul unei firme de curierat.
Una dintre mențiuni a fost acordată elevei Iris Bîrcean de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, profesor îndrumător: Alina Nealcoș pentru lucrarea cu titlul „Gimnaste”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.