Premii pentru gimnaste la Cupa Mondială

Cu destule probleme legate de participarea la competiţiile internaţionale programate în perioada următoare, deoarece unele dintre sportive sunt nerecuperate în totalitate din punct de vedere medical, staff-ul tehnic al lotului naţional de gimnastică găseşte totuşi momente de bucurie atunci când rezultatele confirmă că fetele din lot muncesc la capacitatea maximă.

Trei medalii au fost cucerite de sportivele din lotul de senioare participante la etapa de Cupă Mondială desfăşurată la finalul săptămânii trecute la Osijek.
Carmen Ghiciuc a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, fiind deci medaliată cu argint în finala de la bârnă (cu totalul de 13.100 puncte), acolo unde Alexandra Mihai a câştigat medalia de bronz (12,667 puncte).
În finala de la sol, Alexandra Mihai (12.933 puncte) şi-a mai adăugat în palmares o medalie de bronz, în timp ce Maria Holbură a terminat concursul pe locul 5 (12.500 puncte). (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karate. Un hunedorean, pe podium la mondiale

Un alt campion hunedorean urcă pe podiumul de premiere la un Campionat Mondial de karate. Reprezentantul CS O Ka Do...

Judoka Flavia Vescan, vicecampioană naţională

Tânăra sportivă Flavia Vescan, legitimată la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva, a reuşit să cucerească o medalie de argint...

Gimnastică aerobică. Zece medalii pentru gimnaştii români la Campionatele Europene de la Baku

Delegaţia României revine de la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de Gimnastică Aerobică, desfăşurată la Baku, cu un...

Închide