Premii pentru devenii care-şi decorează balcoanele cu flori

28 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Primăria Deva a iniţiat un concurs, denumit „Deva înfloreşte!”, la care pot participa toţi locuitorii municipiului şi care are ca scop conştientizarea opiniei publice asupra păstrării curăţeniei şi înfrumuseţarea spaţiilor verzi.    

Competiţia se va desfăşura în perioada 3 aprilie – 30 iulie şi va cuprinde trei secţiuni: cel mai frumos balcon cu flori, cea mai frumoasă grădină cu flori, cea mai frumoasă zonă cu flori din jurul blocurilor.
Cei care vor să se înscrie în concurs trebuie să trimită un set de trei fotografii pe adresa [email protected] cu aranjamentele florale din balcon, din grădină sau din zona aflată în jurul blocului, împreună cu adresa, numele şi numărul de telefon, până în data de 14 iulie 2017. Fotografiile pot fi duse şi direct la sediul Primăriei Deva. Toate fotografiile trimise de participanţii la concurs vor fi postate pe site-ul www.primariadeva.ro, iar câştigătorii vor fi desemnaţi, prin vot on-line, în perioada 15 – 31 iulie 2017. Numele câştigătorilor va fi anunţat pe site-ul primăriei, pe pagina de Facebook a instituţiei şi în presa locală în 3 august. Pentru fiecare secţiune vor fi acordate câte trei premii surpriză din partea autorităţilor publice locale. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mâine, pronunţare în dosarul Daniel Dan vs. DNA. Cum îşi argumentează procurorii contestaţia în anulare?

Curtea de Apel Alba Iulia se va pronunţa joi, 30 martie, în cazul contestaţiei în anulare depusă de procurorii DNA...

Sediul primăriei din Vorţa începe să cedeze

Sediul administraţiei publice din Vorţa are nevoie de un amplu proces de reabilitare, însă nu există nici cea mai mică...

„Centrul de urgenţă pentru femeia şi copilul abuzat“, transformat în creşă

„Centrul de urgenţă pentru femeia şi copilul abuzat” din Deva va fi transformat în creşă, pentru că de aproximativ cinci...

Închide