Politica si administratie

Premierul Marcel Ciolacu: Spitalul Județean de Urgență, printre cele mai moderne din vestul țării

Aflat la Deva pentru conferința ju­de­țeană de alegeri a organizației jude­țene Hunedoara a PSD, premierul Marcel Ciolacu a vizitat Spitalul Jude­țean de Urgență Deva, acolo unde se fac investiții în continuare, și după fi­nalizarea proiectului de reparații capitale.

Nu se oprește aici
„Investițiile sunt cheia dezvoltării fie­cărui județ dacă există viziune, impli­care permanentă și un parteneriat real între autoritățile locale și centrale! Îl felicit pe președintele Consiliului Jude­țean, Laurențiu Nistor, pentru eforturile constante! Astfel, Spitalul Județean de Urgență Deva a devenit printre cele mai moderne unități medicale din ves­tul României.
Programul de reparații capitale a fost finalizat, iar rezultatul este transfor­ma­rea în totalitate a acestei unități spi­ta­licești într-una cu standarde care riva­lizează cu marile clinici universitare din țară și din Europa. Dezvoltarea Spita­lului nu se oprește aici: fie că vorbim de extinderea și modernizarea UPU sau de aparatură modernă ce va fi achi­ziționată prin PNRR și alte fonduri euro­pene”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, cu ocazia vizitării spitalului devean în urmă cu câteva zile. (A.N.)