Prefectura nu rezolvă chiar totul

Dana Istudor

În fiecare lună, Oficiul Prefectural din Petroşani este asaltat cu plângeri, de către zeci de cetăţeni, care încearcă să-şi rezolve aici problemele. Pentru orice necaz oamenii apelează la reprezentanţii Prefecturii, chiar dacă multe dintre probleme nu ţin de competenţa acestora.


„Mulţi cetăţeni ne solicită ajutorul, dar sunt probleme care nu ţin de competenţa noastră. Se pare că după atâţia ani, unii nu au înţeles nici până acum cu ce se ocupă Prefectura unui judeţ, aşa că singurul sprijin pe care îl putem oferi este îndrumarea către organele competente în a le rezolva necazurile”, a precizat Ioan Inişconi (foto), subprefect de Hunedoara.
Conform programului, subprefectul are organizată în fiecare lună câte o întâlnire cu locuitorii Văii Jiului. La ultima întâlnire de acest gen, au fost analizate mai multe probleme, începând de la asociaţiile de locatari şi terminând cu fondul funciar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gigi Becali şi-a achitat datoria

După ce a ajuns principal subiect de ştiri pe toate canalele mass-media, multimilionarul Gigi Becali (foto) şi-a achitat, în sfârşit,...

Au fost necesari 20 de ani pentru tencuirea unui bloc

După 20 de ani de aşteptare, „celebrul” bloc 124 din Petroşani va fi, în sfârşit, finalizat. „Minunea” se va produce...

S-au terminat banii

Banii necesari pentru începerea lucrărilor de izolare termică a 35 de blocuri de locuinţe din Petroşani întârzie să apară. Deşi

Închide