Politica si administratie

Precizare

Ca urmare a articolului „Ce au lucrat senatorii hunedoreni în acest mandat“, apărut în cotidianul MESAGERUL HUNEDOREAN în data de 12 octombrie 2012, sub semnătura Sorinei Popa, doresc să completez şi să corectez informaţiile apărute în articol. În acest scop, fac trimitere Ia o sursă primară, pe care dvs. aţi utilizat-o în aprecierea activităţii altor parlamentari – este vorba despre site-ul alesiivoteaza.ro, un proiect al IPP – Institutul pentru Politici Publice.
Aş dori să publicaţi datele corecte, furnizate de acest site, după cum urmează:
– numărul total al luărilor de cuvânt în plen este de 84 – şi nu 13, cum s-a publicat în cotidianul dumneavoastră.
Pe site-ul menţionat, sunt toate cele 18 iniţiative legislative. Două dintre ele au fost aprobate, prima fiind „Propunere legislativă de completare a art. 12 din legea nr. 137/2002, privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării”, iar a doua „Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legil nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – Secţiunea a IV-a – Reţeaua de Iocalităţi, cu modificările şi completările ulterioare” – cu referire Ia conurbaţia Deva-Hunedoara-Simeria-Călan.
Iniţiativele respinse definitiv (la una faceţi şi dvs. referire) au fost în perioada în care premier era Emil Boc, iar majoritatea parlamentară PDL a respins sistematic majoritatea iniţiativelor legislative ale parlamentarilor Opoziţei. În aceste condiţii, este cu atât mai valoroasă acceptarea a două dintre iniţiativele mele legislative, în timp ce alte trei sunt pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor.
Vă rog să publicaţi datele de mai sus, cu titlu de precizare. Consider că prin omiterea datelor suplimentare aduse acum de mine, publicaţia dumneavoastră a făcut o eroare şi doresc să o îndreptăm, pentru a pune într-o lumină corectă activitatea mea de parlamentar.
Vă mulţumesc,
Dan Radu Ruşanu,
vicepreşedinte al Senatului României

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura