Actualitate

Poveste despre curaj și devotament

Pompierii hunedoreni au povești mi­nu­nate. Una dintre acestea a fost dez­vă­luită recent. Este vorba de un pompier tânăr și tatăl său, fost pompier, care au reușit, împreună să stingă un incendiu.
„Ce sentiment încearcă un părinte, atunci când copilul îi calcă pe urme și ono­rează dragostea și dedicarea pentru aceasta nobilă profesie? Ce poate fi mai intens și mai înălțător, decât momentul în care într-o bună zi poți gestiona o misiu­ne de stingere, umăr la umăr? Colegul nostru, tânărul locotenent Pop Andrei și tatăl său, fost pompier militar, au scris o astfel de poveste. O poveste care vor­bește despre curaj și grijă față de se­meni. Astăzi, ei au intervenit la incendiul izbuc­nit într-o clădire destinată activi­tă­ților re­creative, din localitatea Sârbi. Îm­preună!
Andrei a fost cel care a sunat la numărul unic de urgență 112 și a trans­mis clar și în detaliu situația de la locul evenimentului, după care, împreună cu tatăl său și alți trei săteni au acționat prompt și au oprit extinderea flăcărilor la alte încăperi și la acoperișul clădirii.
Felicitări, Andrei! Felicitări, domnule (r) plutonier adjutant șef, Pop Ioan! Vă salutăm cu respect și vă prețuim pentru dăruire și pentru puterea exemplului care călăuzește generațiile viitoare!”, au anunțat cei de la ISU Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.