Potrivit rezultatelor, neoficiale, după numărătoarea paralelă a voturilor: PSD a câștigat alegerile în județ

Alegerile locale s-au încheiat, ieri, la ora 21.00, în judeţul nostru scrutinul desfă­şu­rându-se fără incidente deosebite, potrivit co­municatului transmis de reprezentanţii IPJ Hunedoara.
După cum se ştia deja, principalii com­pe­titori în aceste alegeri locale erau repre­zentanţii Partidului Naţional Liberal, aflat la gu­vernare, şi ai principalului partid aflat în opoziţie, Partidul Social Democrat, Asta nu a însemnat însă că nici reprezentanţii celor­lalte formaţiuni politice înscrise în bătălia elec­torală nu au avut şanse de a ieşi învin­gă­tori în urma alegerilor de ieri, 27 septembrie 2020.
Fireşte, rezultatele pe care le prezentăm astăzi sunt neoficiale, ele fiind cele rezultate în urma numărării voturilor din secţiile de vo­tare şi transmise nu doar la Biroul Electoral Judeţean. ci şi la partide pentru a fi cen­tra­lizate.
Astfel, potrivit rezultatelor centralizate la con­ducerile judeţene ale partidelor care au avut candidaţi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru primăriile municipiilor, oraşelor şi comunelor din judeţ, situaţia se prezintă astfel:

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare