Potrivit rezultatelor, neoficiale, după numărătoarea paralelă a voturilor: PSD a câștigat alegerile în județ

28 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Alegerile locale s-au încheiat, ieri, la ora 21.00, în judeţul nostru scrutinul desfă­şu­rându-se fără incidente deosebite, potrivit co­municatului transmis de reprezentanţii IPJ Hunedoara.
După cum se ştia deja, principalii com­pe­titori în aceste alegeri locale erau repre­zentanţii Partidului Naţional Liberal, aflat la gu­vernare, şi ai principalului partid aflat în opoziţie, Partidul Social Democrat, Asta nu a însemnat însă că nici reprezentanţii celor­lalte formaţiuni politice înscrise în bătălia elec­torală nu au avut şanse de a ieşi învin­gă­tori în urma alegerilor de ieri, 27 septembrie 2020.
Fireşte, rezultatele pe care le prezentăm astăzi sunt neoficiale, ele fiind cele rezultate în urma numărării voturilor din secţiile de vo­tare şi transmise nu doar la Biroul Electoral Judeţean. ci şi la partide pentru a fi cen­tra­lizate.
Astfel, potrivit rezultatelor centralizate la con­ducerile judeţene ale partidelor care au avut candidaţi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru primăriile municipiilor, oraşelor şi comunelor din judeţ, situaţia se prezintă astfel:

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Surpriza de la Bucureşti. Gabriela Firea a pierdut alegerile, exit poll-urile dându-l câştigător detaşat pe Nicuşor Dan!

Surpriză destul de mare la scrutinul din Capitală. Potrivit exit-poll-urilor, actualul primar general, social-democrata Gabriela Firea, a pierdut alegerile în...

Casă nouă pentru 72 de familii din Deva

Vineri, 72 de familii din Deva au primit din partea municipalităţii cheile unei locuinţe noi. Este vorba des­pre cetăţenii aflaţi...

Amendă la căminul de bătrâni

Reprezentanţii DSP Hunedoara au amendat căminul de bătrâni din municipiul Petroşani unde au fost găsite pozitive COVID mai multe persoane....

Închide