; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Potrivit liderului PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor: Peste 20 de membri ALDE din judeţ, toţi cu funcţii, au cerut să se înscrie în PSD!

29 septembrie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

În conferinţa de presă de vineri, liderul judeţean PSD, Laurenţiu Nistor (foto în mijloc), a fost întrebat dacă Moţiunea de cenzură va trece? Deputatul social-democrat a răspuns că moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă nu va trece.

Mulţi chemaţi, puţini aleşi
„Moţiunea de cenzură este o abureală cu care PNL ne-a învăţat de atâta timp. Suntem obişnuiţi cu ea. Dar, aşa cum scrie în Biblie, mulţi sunt chemaţi, dar puţini aleşi. Aşa şi cei din Opoziţie, mulţi au semnat pentru moţiunea de cenzură, dar puţini o vor şi vota. Ne vom trezi că n-o să aibă nici voturile cu care au semnat moţiunea. Iar se fac de ruşine. Nu pică guvernul, pentru că face foarte multe lucruri bune pentru oameni“, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Nu i-a primit în PSD
Pe de altă parte, deputatul social-democrat a afirmat că, după ce ALDE a decis să părăsească guvernarea, mai mulţi membri din judeţul nostru ai acestei formaţiuni politice au vrut să se înscrie în PSD.
„Vă declar că 22 de membri cu funcţii, din judeţ, au venit la mine, să-i primesc în PSD. Din păcate pentru ei, nu au avut nici o şansă. Nu voi fi de acord ca cineva să se înscrie în PSD, doar ca să-şi menţină posturile. Nu se poate să treacă, precum păsările, de pe o cracă pe alta, de la un partid la altul. Nu ne grăbim să-i dăm afară de pe funcţii, sperăm că ALDE îşi revine. Să vrei să vii la PSD doar ca să-ţi păstrezi funcţia, mi se pare inacceptabil. Nu voi fi de acord niciodată cu aşa ceva“, a adăugat deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  si NELU ARDELEAN de la Terno Mintia a venit?

 2. Valea Jiului spune:

  Vrem dezvoltarea Vaii Jiului (drumuri DN 7A spre Voineasa si spre Transalpina , drumul DN 66A spre Herculane , investitii in Domeniul Schiabil Parang , …) Felicit Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) pentru investiile care sunt in derulare din Valea Jiului ( ex. drumul judetean din Parang , Merisor – Vulcan , Pasul Vulcan , Valea de Pesti , apa si canalizare in Parang , …

 3. prip spune:

  si Prip si Stoian

 4. Alin spune:

  Stoian cel mai mare hot. Si-a facut avere pe timpul lui moloz de nu visam. Acum iar distruge apaprodul cu furtisagurile lui. Sa plece in oltenia de unde a venit aici

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nu mai ştiu nimic de el de aproape trei luni

Un hunedorean a dispărut în luna iulie a acestui an, iar familia îl caută cu disperare. Poliţiştii încearcă să afle...

Trimişi la închisoare pentru tâlhărie

Cinci hunedoreni, acuzaţi că au bătut şi buzunărit un bărbat din Şoimuş, ademenit de o tânără din grupul lor, au...

Descindere la lemnarii din Petrila

Un control al poliţiştilor din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice Hunedoara, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Hunedoara şi al...

Închide