Posturi vacante la ISU Hunedoara

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Hunedoara organizează un concurs pentru ocuparea a două posturi de execuţie aferente funcţiilor de ofiţer specialist II, instructor sportiv, la Serviciul Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor, prevăzut cu gradul de locotenent colonel, şi de subofiţer operativ principal din cadrul Inspecţiei de Prevenire, Avizare – Autorizare, prevăzută cu gradul de plutonier adjutant şef, prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant.

Pregătirea necesară ocupantului postului de ofiţer specialist II, instructor sportiv, este de studii superioare de lungă durată sau studii universitare de licenţă, militare sau civile, în domeniul ştiinţei sportului sau educaţiei fizice. Pentru ocuparea postului de subofiţer operativ principal sunt necesare studii liceale cu diplomă de bacalaureat.
Informaţii suplimentare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului, dar şi anexele cuprinzând formularele ce trebuie depuse la dosar vor fi publicate pe pagina oficială de Internet www.isuhd.ro şi afişate la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara, din Deva, str. George Coşbuc, nr. 26, iar relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. (A. Clej)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.