Postul de vicepreşedinte de Consiliu Judeþean al lui Adrian David, în pericol

16 februarie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa05 david adrian nicolae (55)

Asociaţia Civică „Solidaritate Hunedoreană“ (ACSH) vrea să acţioneze în instanţă hotărârea Consiliului Judeţean Hunedoara, prin care Adrian David (foto) a fost desemnat să-l înlocuiască pe Tiberiu Balint în funcţia de vicepreşedinte al instituţiei.
Marin Mititelu, preşedintele ACSH, susţine că Tiberiu Balint a revenit asupra deciziei de a demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, ca atare, postul nu este vacant pentru a putea fi ocupat de David.  ACSH va acţiona la Tribunalul Hunedoara, la Secţia de Contencios Administrativ, hotărârea aleşilor judeţeni privind desemnarea lui Adrian David pe funcţia respectivă.
Adrian David a fost desemnat de Biroul Judeţean al PNL Hunedoara pentru a-l înlocui, interimar, pe vicepreşedintele suspendat Tiberiu Balint, acesta aflându-se în arest la domiciliu încă de la începutul lunii decembrie. Mircea Moloţ, fostul preşedinte al CJ Hunedoara şi Tiberiu Balint, vicepreşedinte suspendat al instituţiei, sunt cercetaţi, alături de alte persoane, într-un dosar de corupţie, privind fraudarea banului public. Din decembrie, Consiliul Judeţean Hunedoara este condus de Dorin Gligor, cel de-al doilea vicepreşedinte al forului judeţean.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gicu spune:

    Mititelu mai are ajutor de somaj sau e deja pe ajutor social?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbal. CETATE DEVATRANS – CSM BUCUREŞTI: 23 – 32 Scor exagerat, arbitraj dubios!

   Handbalistele de la Cetate Devatrans au suferit un eșec la nouă goluri diferență, scor 23-32 (11-14), în meciul cu ocupanta...

Incendiu la un vagon de epocă

Staţia de Pompieri Brad a intervenit în acest sfârşit de săptămână cu două echipaje, după ce un vagon de epocă...

Beat şi fără permis

Un tânăr de 22 de ani din Orăştie, în timp ce se plimba cu maşina pe o stradă din municipiu,...

Închide