Postul de administrator public al Devei va fi reînfiinţat

2 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Postul de administrator public al municipiului reşedinţă de judeţ va fi reînfiinţat în scurt timp, susţine primarul Florin Oancea.

Aşa cum a relatat cotidianul nostru, Primăria Deva a câştigat procesul intentat de fostul administrator public Laura Chinci, pentru că postul ei a fost desfiinţat. Municipiul Deva este singurul care nu are această funcţie, ea fiind desfiinţată în octombrie 2016, pentru că altfel, conducerea de atunci a primăriei nu avea cum să o dea afară pe Chinci.
Laura Chinci a luat concursul pentru postul respectiv în martie 2015. La sfârşitul lunii octombrie 2016, postul a fost desfiinţat. După ani de procese, primăria a avut câştig de cauză, iar acum postul va fi reînfiinţat. (S.Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Om de onoare spune:

    Ar trebui ca Laura Chinci sa aiba prioritate….nu tot un PNL-ist!.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nici o sesizare pentru deponeu

Primarul comunei Băcia, Florin Alba (foto), susţine că nu a primit nici o reclamaţie privind funcţionarea deponeului ecologic din zonă.

Florian Şandru a demisionat din PNL

Directorul Secţiei Termoficare a Termocentralei Mintia, Florian Şandru (foto), a demisionat din PNL, după 10 ani de activitate în acest...

Ambasadorul Spaniei, în vizită pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva

Ieri, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi ambasadorul Spaniei, Ramiro Fernández Bachiller, au inspectat şantierele autostrăzii Lugoj-Deva. Cei doi au fost...

Închide