Actualitate

Portofel pierdut, restituit păgubitului de poliţiştii locali

Un bărbat din Călan şi-a recuperat, ieri, duminică, de la sediul Poliţiei Locale Deva, portofelul cu bani şi acte pierdut cu o zi înainte, în timp ce se afla la Deva, la cumpărături.
Portofelul a fost găsit de o femeie din Deva, la intrarea în târgul deschis de „Ziua Recoltei”, la Cristur. Femeia l-a predat poliţiştilor locali care asigurau ordinea publică şi circulaţia rutieră în incinta târgului.
Păgubitul, Eugen Lupu (foto stânga), a plecat, sâmbătă dimineaţa, de la Călan la Deva, la cumpărături. A fost la un spital veterinar, la hypermarketul Kaufland şi la „Ziua Recoltei“. Pe drum spre casă, şi-a dat seama că nu mai are portofelul în buzunarul hanoracului. A bănuit că l-a pierdut la supermarket şi a anunţat Poliţia municipiului Deva şi Poliţia Călan, pentru că în portofel avea şi acte – cartea de identitate şi permisul de conducere.
Cum precizam, portofelul bărbatului a fost găsit, sâmbătă, în jurul prânzului, la intrarea în zona de desfăşurare a târgului de „Ziua Recoltei”, de către o femeie din Deva, pe nume Adriana-Dana Raita, care l-a predat poliţiştilor locali aflaţi în incintă. În portofel se aflau mai multe acte pe numele lui Eugen Lupu, domiciliat în Călan, şi suma de 333 de lei. Poliţiştii locali au identificat proprietarul bunurilor, cu ajutorul poliţiştilor din Călan. Duminică, 24 septembrie 2017, la ora 10.30, Eugen Lupu s-a prezentat la sediul Poliţiei Locale Deva, de unde şi-a recuperat portofelul, banii şi actele.
Eugen Lupu are 50 de ani şi este angajat al S.C. Hidroconstrucţia S.A. „Nu credeam că o să mai găsesc banii, dar speram să-mi recuperez măcar actele. Am nevoie de permisul de conducere pentru că lucrez la Petroşani şi fac naveta, zilnic, cu maşina personală”, le-a povestit păgubitul poliţiştilor locali, bucuros că mai există oameni de bună-credinţă. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura