Actualitate

Porți deschise de Ziua Pompierilor

„De Ziua Pompierilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara organizează, la nivelul subunităților de pe teritoriul județului, o serie de activități menite să aducă în atenția celor interesați aspecte ce țin de activitatea noastră și de misiunile pe care le desfășurăm zi de zi”, anunță cei de la ISU Hunedoara.
„Aceste activități au, ca întotdeauna, un scop simplu și precis: apropierea de dumneavoastră, de tineri și vârstnici, de copii, de toți cei care doresc să vadă, atât prin ochii minții, cât și îndeaproape, ce înseamnă să lucrezi în domeniul situațiilor de urgență în zilele noastre.
Întâlnirea cu noi va fi și un prilej bun pentru cei dispuși și curioși să asculte ex­plicațiile colegilor noștri din de­ta­șamentele de pompieri legate de tac­ti­cile și tehnicile moderne de intervenție. Tot în data de 13 septembrie este și Ziua Informării Preventive, un motiv în plus să ne vizitați, pentru a afla de la specialiștii noștri tot ceea ce ține de domeniul prevenției, prevenirea fiind una din cele mai importante activități desfășurate pe linia educării, la orice vârstă, în vederea preîntâmpinării pro­du­cerii de situații nedorite, periculoase și grave.
Deoarece aceste manifestări poartă generic numele de Ziua Porților Des­chise, nu ne rămâne decât să sperăm că ne vom vedea cu toții, marti, 13 sep­tembrie, pentru o zi de neuitat”, spun pompierii hunedoreni. (A. Năstase)