Poliţistul Sucilă va fi judecat tot la Petroşani

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis că poliţistul Adrian Sucilă (foto) poate fi judecat corect la Judecătoria Petroşani, unde se află dosarul în care este învinuit că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, corupere sexuală şi furt.

Decizia a fost luată marţi de magistraţi, după ce apărătorii lui Adrian Sucilă au făcut o cerere de strămutare a procesului pe considerentul că există influenţe care pot conduce la o eroare judiciară.
„Respinge, ca nefondată, cererea formulată de petenţii Sucilă Dan Adrian şi Stoica Mihaela, pentru strămutarea judecării cauzei, ce formează obiectul dosarului nr.6513/278/2012 al Judecătoriei Petroşani. Obligă petenţii la plata sumei de câte 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, se arată în motivarea instanţei. Decizia judecătorilor ICCJ este definitivă. Adrian Sucilă, poliţist în municipiul Vulcan, este învinuit de procurori că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, iar sora minorului este acuzată de complicitate la corupere sexuală, procurorii susţinând că adolescenta ar fi filmat scenele dintre poliţist şi băiat. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare