ActualitateFlash

Poliţiştii s-au furat între ei la Petroşani?

Situație de râsul curcilor la Poliția municipiului Petroșani! S-au „evapo­rat” țigările confiscate de polițiști!
O situație extrem de jenantă pentru cei de la Poliția Petroșani, după ce s-a aflat că, sute de pachete cu țigări, con­fiscate recent și depozitate în sediul de acolo, au dispărut. Cum nu a fost forțată ușa încăperii, înseamnă că cine­va din interior, adică un polițist sau mai mulți, au luat țigările. IPJ Hunedoara a informat șefii din București despre acest aspect, urmând să fie luate măsurile de rigoare. Dar, dacă nici în sediul Poliției nu mai este în siguranță marfa confiscată, atunci ce ne aștep­tăm de la hoții comuni?
„La data de 03 octombrie 2022, poliţiştii Biroului de Investigare a Crimi­nalității Economice Petroșani au constatat faptul că dintr-un birou situat la sediului Poliției municipiului Petroșani lipsesc 47 cartușe de ți­garete netimbrate, ce au fost confi­s­cate de către poliţişti la data de 15 septembrie 2022, în cadrul unui dosar de cercetare penală aflat sub supra­vegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.
În acest caz, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi neglijență în serviciu, cercetările vizând documentarea stării de fapt şi luarea măsurilor legale faţă de prezumtivii autori.
De la începutul acestui an, poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalității Economice Petroșani au ridicat în vederea confiscării peste 42.000 de țigarete de contrabandă (netimbrate), în urma unor acţiuni şi controale”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura