Polițiștii locali din Deva au dat în luna iulie amenzi de peste 56.000 de lei

13 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Polițiștii locali din municipiul Deva au desfășurat în luna iulie 2019, acțiuni pe domeniile de competenţă. Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe luna iulie 2019, au fost aplicate 510 sancțiuni pe domeniile de competență ale acestei instituției. Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii locali în luna iulie a acestui an s-a ridicat la suma de 56.190 lei.

Astfel, Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor a luat măsuri pentru a combate tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea produselor pe domeniul public fără a putea justifica proveniența acestora, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop. Pe domeniile de competență ale acestui serviciu au fost aplicate 188 de sancțiuni (114 avertismente și 74 amenzi). Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii de la acest serviciu a fost de 21.230 lei.

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a desfășurat activități în ceea ce privește încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice şi staționarea vehiculelor. Au fost aplicate 267 de sancțiuni (197 avertismente și 70 de amenzi). Valoarea amenzilor date de polițiștii de la circulație a fost de 20.360 lei.

Angajații Serviciului Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială au efectuat controale în teren a construcțiilor noi, au verificat autorizații de construire, de reparații carosabil și pietonal, amplasarea panourilor publicitare, lucrări de construcții executate în apartamente, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală și au efectuat pânde în locurile unde au avut informații că se depozitează ilegal deșeuri. Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială a aplicat 55 de sancțiuni (19 de avertismente și 36 amenzi). Valoarea amenzilor aplicate a fost de 14.600 lei.

La Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate au fost pe linie de: ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții şi protecția mediului. Din cele 250 de sesizări preluate, şase au fost prin apelul unic de urgență 112. (M. Crivăț)

 

 

 

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finanţe 14.08.2019

 

Percheziţii la doi contrabandişti de ţigări din Hunedoara

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat două...

Spărgătorul unei locuinţe descoperit de poliţişti

În 9 august, poliţiştii din Lupeni au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate că în perioada 31 iulie...

Închide