Poliţiştii hunedoreni, alături de elevi, la început de an şcolar

Adriana Clej

Cu ocazia începerii noului an şcolar, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a dispus luarea unor măsuri specifice pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în apropierea unităţilor de învăţământ preuniversitar.
Un total de 125 de poliţişti hunedoreni vor fi prezenţi azi în zona grădiniţelor, a şcolilor şi liceelor hunedorene, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare într-un mediu liniştit.
Patrulele de poliţie o să fie prezente în zona şcolilor, fiecare unitate de învăţământ fiind inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei. De asemenea, la fiecare şcoală vor fi afişate datele de contact ale poliţistului de proximitate şi ale celui responsabil cu educaţia rutieră, pentru o mai bună comunicare. Echipajele de poliţie vor fi prezente în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor, o atenţie deosebită fiind acordată unităţilor de învăţământ din mediul rural din judeţul nostru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.