Eveniment

Poliţist accidentat grav

accident

Dan Terteci

Un poliţist în vârstă de aproximativ 25 de ani, din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră Deva, a ajuns în stare gravă la spital. Motocicleta (foto) cu care se deplasa a lovit în plin un autoturism, care nu i-a acordat prioritate.
Accidentul s-a produs în centrul Devei, la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu bulevardul Decebal. În urma impactului violent, poliţistul a zburat de pe motocicletă prin aer mai mulţi metri. Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 13. Motociclistul se deplasa în linie dreaptă şi avea prioritate de trecere. Şoferul autoturismului, care intenţiona să vireze la stânga, susţine că era oprit şi că motociclistul a intrat direct în el.
Nu de aceeaşi părere sunt şi poliţiştii, care par să confirme cele declarate de martorii care au văzut cum s-a petrecut totul. „După primele cercetări, se pare că şoferul autoturismului nu a acordat prioritate motocicletei”, a declarat comisarul Cristian Popşor, şeful Biroului de Poliţie Rutieră Deva.
Poliţistul a ajuns la Unitatea de primire a urgenţelor din Deva, unde medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate. Oamenii legii au întocmit dosar penal de cercetare şi, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, vor face şi încadrarea faptei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura