Actualitate

Poliţia a deschis un dosar penal în cazul incidentului din Dinosaur World Transylvania

Poliţiştii au întocmit un dosar de cer­cetare penală pentru vătămare corporală din culpă în cazul incidentului care a avut loc, marţi, în parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori şi în care patru copii au căzut la pământ de la circa 2,5 metri, după ce o tiroliană s-a rupt.

Elicopter SMURD
Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, copiii, care au vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, erau însoţiţi de părinţi. Situaţia din parcul de distracţii situat în satul Sânpetru, comuna Râu de Mori, a fost anunţată Poliţiei Haţeg prin sistemul unic de urgenţă 112.
„La data de 9 iulie 2024, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg au fost sesi­zaţi, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că într-un parc de agrement din localitatea Sânpetru, judeţul Hunedoara, patru copii ar fi căzut de pe o tiroliană aflată în incinta parcului. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că patru copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, în timp ce se aflau în incinta parcului, însoţiţi de către părinţi, ar fi căzut de pe o tiroliană de la aproximativ 3 m. Victimele au fost preluate şi transportate de către echipajele medi­cale la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează Inspectoratul de Po­liţie Judeţean Hunedoara.
La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD de la Caransebeş şi trei ambulanţe pentru a prelua victimele şi a le transporta la spital.
Un băiat de 7 ani a fost preluat de elicop­terul SMURD şi transportat la Spitalul Muni­cipal Hunedoara. Alţi doi copii au fost trans­portaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, iar cel de-al treilea a primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura