Podul de la Şoimuş intră în reparaţii trei zile

22 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

02 pod-mures-soimus-lucrari-121Începând de astăzi, pe podul de peste Mureş, de la Şoimuş, se va circula pe un singur sens. Traficul pe al doilea sens va fi restricţionat timp de trei zile, în 23, 24 şi 25 ianuarie, între orele 9.00 şi 17.00, pentru că în zonă se vor executa lucrări de reparaţii.
„Se va interveni cu un utilaj special, care va turna mixtură la cald, deoarece mixtura la rece nu a fost o soluţie foarte bună. Se va circula pe un singur sens, iar circulaţia maşinilor va fi dirijată de piloţi de trafic, mai exact, persoane echipate corespunzător, angajaţi ai firmei care execută lucrările”, a afirmat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Hunedoara.
Reprezentanţii IPJ Hunedoara le recomandă şoferilor care tranzitează zona să mărească distanţa în mers, între autovehicule, iar în cazul în care se vor afla în spatele coloanei de maşini ce se va forma, este recomandabil să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe conducătorii auto care se apropie din spate să oprească din timp.
Lucrările de reparaţii la podul de la Şoimuş au devenit indispensabile, din cauza gropilor care s-au format în asfalt, îngreunând desfăşurarea traficului. Aşa cum a afirmat Liviu Cozmei, reprezentantul firmei Selina, care execută lucrările, podul de peste Mureş va intra în reparaţii generale din 1 martie a.c., acum fiind nevoie doar de reparaţii provizorii la gropile din asfalt. (N.Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 23.01.2015

Marin Tudorache, manager CSM Jiul Petroşani Pentru că echipa de fotbal a clubului a pierdut mulţi jucători în perioada de...

Bulina albă, 23.01.2015

Ioan Ani Senocico, antrenor Cetate Devatrans Pentru că de când face echipă cu Cosmin Hendrea pe banca handbalistelor de la...

Gura lumii, 23.01.2015

Angajaţii care sar să-şi apere şefii fără să fie obligaţi la acest rol de fişa postului sunt nefireşti, mai ales...

Închide