Pleacă sau nu pleacă Stoian?

De câteva săptămâni, este vehiculată informaţia că administratorul public al judeţului, Dan Stoian (foto), va fi numit manager la Spitalul Judeţean din Deva, după ce Adina Pera Ştefănie şi-a dat demisia din această funcţie.

Ieri, l-am întrebat pe preşedintele CJ Hunedoara dacă este adevărată informaţia respectivă. „La momentul acesta nu e soluţia pe care o ştiu eu. Vom vedea”, a spus Mircea Bobora. Întrebat dacă Dan Stoian va demisiona din postul de administrator public, Bobora a spus: „Oricine poate pleca din postul pe care-l ocupă. Nimeni nu este legat pe vecie, începând cu preşedintele Consiliului Judeţean. Vom încerca să găsim o soluţie care să corespundă necesităţilor de a rezolva cât mai bine problema spitalului devean”. (S.Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pediatria Deva, din nou, în reparaţii

Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Deva a intrat, din nou, în reabilitare, de data asta este vorba de...

Gurasada, în etapa a doua de cadastrare gratuită

După ce a parcurs prima etapă a procesului de cadastrare gratuită, administraţia publică din Gurasada a demarat-o pe cea de-a...

Preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Bobora, susţine cu tărie: Banii pentru ONG-uri au fost repartizaţi după regulament!

După ce liberalii au acuzat conducerea social-democrată a CJ Hunedoara că a repartizat sumele pentru organizaţiile neguvernamentale „discreţionar şi total...

Închide