Plaje în Republica Dominicană

9 iulie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash

Republica Dominicană dispune de un număr mare de plaje deosebite şi foarte populare. Adevărul este că, într-un loc atât de frumos cum este Republica Dominicană, veţi fi răsfăţaţi în ceea ce priveşte plajele şi va fi greu să alegeţi ce vi se potriveşte cel mai bine. Preferaţi plajele cu copaci şi vegetaţie, pe cele potrivite pentru familii sau pe cele cu nisip alb şi palmieri? Oricare ar fi tipul de plajă pe care îl căutaţi, îl veţi găsi aici. Iată un top cu cele mai spectaculoase plaje din Republica Dominicană… cu siguranţă veţi fi fascinaţi măcar de una dintre acestea:
1. Cabarete1. Cabarete
Cabarete este un oraş în Republica Dominicană, în provincia Puerto Plata şi o destinaţie turistică populară printre turiştii din întreaga lume. Este cunoscut pentru plajele sale uimitoare şi pentru o industrie a turismului foarte bine dezvoltată, fiind un loc popular pentru turişti. Oraşul a fost fondat în secolul XIX, în anul 1835 de către Zephaniah Kingsley care şi-a luat familia şi încă 50 de sclavi pentru a locui cu ei aici. Şi astăzi descendenţii familiei şi ai sclavilor încă trăiesc în Cabarete. Oraşul are un golf denumit Cabarete Bay, un loc popular pentru sporturile de apă şi care găzduieşte în mod constant competiţii de kitesurfing.
2. Playa Grande2. Playa Grande
Zona Playa Grande este o destinaţie foarte populară pentru golf şi de aceea jucătorii sunt dornici să facă astfel de călătorii pentru distracţie şi diverse jocuri. În plus faţă de terenul de golf renumit, zona are şi plaje minunate. Plaja Playa Grande are o lungime de 1.600 m cu nisip alb şi fin care se întinde de-a lungul apelor cristaline ale mării. Deşi aceasta este foarte curată şi frumoasă, fiind potrivită pentru cei ce doresc să se bucure şi să se relaxeze ceva timp în mijlocul naturii, nu este recomandată familiilor cu copii datorită mării agitate ce este perfectă pentru surfing.
3. Isla Saona3. Isla Saona
Isla Saona este o zonă şi o plajă localizată chiar pe Insula Saona, în sud-estul Republicii Dominicane. Este o insulă tropicală situată aproape de continent şi perfectă atât pentru relaxare în mijlocul naturii, cât şi pentru a vă bucura de plajele sale. Unul dintre lucrurile pentru care plaja şi insula sunt renumite este Bounty Chocolate Bar. Acesta a fost promovat şi în ţările europene şi a sporit interesul turiştilor pentru această destinaţie. Plaja Isla Saona este uluitoare şi foarte liniştită. Semănând cu un mic paradis, aceasta are reputaţia unei insule pustii.
4. Playa Las Flechas4. Playa Las Flechas
Situată în Samana, Playa Las Flechas este o plajă foarte frumoasă şi pe care nu trebuie să o rataţi dacă petreceţi un sejur în Republica Dominicană. Aceasta atrage foarte mulţi vizitatori an de an. Veţi observa că toate plajele din Dominicană sunt foarte diferite, având împrejurimi şi peisaje diverse. Las Flechas este înconjurată de o zonă verde cu copaci care o fac şi mai frumoasă. În afară de plajele din Caraibe, printre cele mai cunoscute şi populare în Republica Dominicană se numără Playa Flechas, probabil a doua cea mai apreciată din ţară.
5. Playa Rincon5. Playa Rincon
Într-o locaţie spectaculoasă, la aprox. 25 km de portul din oraşul Samana, se află Playa Rincon. Considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană şi cu o zonă înconjurătoare superbă, se întinde pe 1.2 mile şi este o plajă cu adevărat perfectă pentru relaxare. Nu este foarte dezvoltată şi de aceea este potrivită pentru cei ce îşi doresc linişte, departe de gălăgia altor turişti. Pare a fi împărţită în două zone: una pentru bodysurfers şi alta pentru cei ce doresc să se bucure de ape mult mai calme.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident cu trei victime pe DN7

Astăzi în jurul orei 5.00, în localitatea Săcămaş, pe DN7, s-a produs un accident de circulaţie în care au fost...

Lovit din plin de tren

O persoana a ajuns la Spitalul din Hateg, in stare gravă, după ce a încercat sa traverseze calea ferată in...

Ploi si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de ieri pâna astazi la ora 21.00....

Închide