Sport

Piloţii hunedoreni au avut rezultate bune la Trofeul Câmpulung Muscel

Piloţii hunedoreni Cornel Gărdean, Marius Nopcea şi Călin Lazăr au avut prestaţii foarte bune la Trofeul Câmpulung Muscel, penultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă „Dunlop” 2017. Toţi au reuşit să urce pe podium, cea mai bună performanţă realizând-o Cornel Gărdean, care s-a clasat pe locul 3 în ierarhia Open.

Gărdean şi-a confirmat constanţa
Deşi nu a participat decât la patru curse din acest sezon al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă „Dunlop” 2017, Cornel Gărdean a avut tot timpul prestaţii foarte bune. La Trofeul Câmpulung Muscel, penultima etapă a sezonului, Gărdean a urcat pe podiumul clasamentului open, clasându-se pe locul 3, cu timpul de 2 minute, 59 de secunde şi 634 de miimi. Pilotul din Haţeg a fost depăşit de Paul Andronic, care şi-a adjudecat titlul naţional, cu timpul de 2 minute, 53 de secunde şi 324 de miimi şi de Andrei Dumitrescu, cu timpul de 2 minute, 54 de secunde şi 307 miimi. La grupa H, Cornel Gărdean a ocupat locul 2, după Paul Andronic, aceeaşi poziţie adjudecându-şi-o şi la clasa H4. În clasamentul general, Cornel Gărdean a rămas pe locul 7, cu 48 de puncte.

Nopcea, aproape de titlu la grupa H1
Marius Nopcea, pilotul din Silvaşu de Sus, s-a clasat pe locul 22 în ierarhia Open, cu timpul de 3 minute, 24 de secunde şi 460 de miimi. La grupa H, Nopcea a ocupat locul 15 iar la clasa H1, pilotul hunedorean s-a clasat pe prima poziţie. La această grupă, Marius Nopcea conduce clasamentul general, având şanse să câştige titlul de campion naţional. Un alt pilot din judeţ care a luat startul la Trofeul Câmpulung Muscel, Călin Lazăr, s-a clasat pe locul 30 în clasamentul Open, cu timpul de 3 minute, 35 de secunde şi 93 de miimi. La grupa A, Lazăr a ocupat locul 7 iar la clasa A2, pilotul hunedorean s-a situat pe locul secund, după celebrul Daniel Oţil. La această grupă, Călin Lazăr luptă pentru clasarea pe podium în ierarhia generală. Ultima etapă a Campionatului Naţional De Viteză în Coastă „Dunlop” 2017, Trofeul Opel, va avea loc la Braşov în perioada 14-15 octombrie. (Ovidiu Mănăstire)

Sursa foto: Bogdan Barabaş

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura