Pietrele, noul „tratament” aplicat arbitrilor

Ciprian Marinuţ

Jucătorul George Munteanu de la Real Sântandrei (Liga a V-a) a fost suspendat şase etape şi amendat cu 150 de lei, pentru că a aruncat cu pietre spre arbitrul asistent, după ce a fost eliminat la partida dintre echipa sa şi Silva Miracol Hărău.

Suspendat şi amendat
Arbitrii din ligile judeţene (a IV-a şi a V-a) au viaţă grea pe terenul de joc. Obişnuiţi deja cu huiduieli, injurii şi agresivitate din partea jucătorilor sau spectatorilor, fluieraşii au ajuns să fie luaţi la ţintă cu pietre de cei pe care i-au supărat. Iniţiatorul acestui nou mod de tratament ostil la adresa arbitrilor este jucătorul George Munteanu de la Real Sântandrei (Liga a V-a). După ce a fost eliminat în partida cu Silva Miracol Hărău, Munteanu a aruncat cu pietre spre arbitrul asistent, din afara terenului de joc. Pentru acest comportament lipsit de sportivitate, jucătorul a fost suspendat şase etape şi amendat cu 150 de lei de Comisia de Disciplină a AJF Hunedoara.

 

A vrut să rupă cartonaşele
Aceeaşi pedeapsă, şase etape suspendare şi 150 de lei amendă, a încasat şi jucătorul Alin Todea de la Santos Boz (Liga a V-a). Acesta a primit cartonaş roşu, pentru cuvinte jignitoare la adresa arbitrului, iar înainte de a părăsi terenul de joc a încercat să smulgă cartonaşele din mâna arbitrului.
Injuriile şi ameninţările la adresa arbitrilor i-au costat scump pe jucătorul Andrei Harangozo de la Minerul Uricani şi pe antrenorul Florin Danciu de la CFR Simeria. Cei doi au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină cu câte şase etape de suspendare şi cu amenzi de câte 250 de lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.