A fost stabilit primul termen de judecată în dosarul petrileanului care l-a ameninţat cu moartea pe şeful statului

28 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

 

    Pensionarul condamnat pentru omor este judecat acum şi pentru ultraj şi ar putea să mai stea o perioadă după gratii, după ce-şi va ispăşi sentinţa pentru uciderea unei femei.
Dosarul în care Costin Munteanu, pensionar din Petrila, este învinuit că l-a ameninţat cu moartea pe Klaus Iohannis, este tranşat la Judecătoria Aiud, instanţa cea mai apropiată de locul de detenţie în care individul îşi ispăşeşte condamnarea. Primul termen de judecată a fost stabilit de instanţă pentru data de 8 octombrie, iar şeful statului este parte vătămată în dosar. Totul a plecat de la faptul că Munteanu a cerut o graţiere individuală din partea preşedintelui Klaus Iohannis. Cum solicitarea sa a fost respinsă, criminalul i-a trimis o scrisoare de ameninţare cu moartea. Bărbatul ar fi semnat scrisoarea folosindu-se de datele personale ale altui deţinut. Petrileanul este închis pentru o crimă comisă în anul 2015. A fost descoperit după un an de zile de la comiterea faptei, în baza probelor prelevate de la locul crimei, dar şi cu ajutorul mărturiilor martorilor. La anchetă a susţinut că nici măcar nu o cunoştea pe victimă, o femeie cu probleme psihice, care a fost găsită moartă de un turist în Peştera Vacii din zona Petrilei.(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accidentat pe trecerea de pietoni

Pietonul rănit de şoferul neatent voia să traverseze cele patru benzi de circulaţie de pe şoseaua de centură a municipiului...

Dosarul „Bonnie şi Clyde ai Estului“ încă nu s-a întors la Hunedoara

Cei doi unguri care au jefuit mai multe case de amanet, dând dovadă de o cruzime fără margini, vor fi...

Deputatul ALDE Marius Surgent: Nu a fost o decizie uşoară

Conducerea ALDE a decis ca formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu să iasă de la guvernare.

Închide