Petru Mărginean, candidatul PSD la Primăria Deva: „Sunt puternic, pentru că nu am ce să ascund!”

Sorina Popa

Ieri, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor (foto stânga), care este şi directorul campaniei electorale pentru alegerile parţiale din 5 noiembrie, a declarat că este foarte încrezător şi că PSD sigur va câştiga fotoliul de primar al reşedinţei de judeţ.
Heliport şi un proiect de turism
Petru Mărginean (foto dreapta), candidatul PSD la funcţia de primar al Devei, a prezentat câteva dintre proiectele pe care doreşte să le pună în practică în noul mandat de primar. „După ce voi câştiga alegerile din 5 noiembrie, mă voi duce personal, cu parlamentarii, de orice culoare politică, pentru a lua avizele şi voi face tot ce este uman pentru a realiza un heliport modern la Deva. Am discutat cu secretarul de stat Raed Arafat despre asta. Vreau să vă prezint un proiect de turism, iniţiat de mine şi de PSD. Suntem compatibili, eu şi PSD. Vrem ca oraşul Deva să fie inclus într-un circuit complex, cu Castelul Corvinilor, zonele cu ape minerale, cetăţile dacice, Mănăstirea Prislop. Vrem să fie o ofertă comună. Toate acestea se pot face prin asocierea mai multor municipii, oraşe, cu Consiliul Judeţean”, a declarat Petru Mărginean.
„De un an şi jumătate, în Deva nu s-a construit nimic”
Petru Mărginean a arătat şi că nu va răspunde atacurilor din campanie, atacuri pe care le consideră mârşave.
„Vreau să vă spun care este poziţia mea şi a partidului vizavi de atacurile şi manipulările din această campanie electorală. Oameni buni, eu ştiam de la bun început că vor exista atacuri, tot felul de manipulări, interese. Iar aceste interese sunt legate de banii publici. Sunt convins că mă vor ataca până se închid urnele de vot. Vreau să spun că aceste alegeri locale nu sunt concursuri cu premianţi, cu repetenţi. Ele sunt pentru viitorul nostru, că ne place, că nu ne place. Vreau doar o competiţie pe proiecte, o dezbatere pe idei, nu vreau o luptă între candidaţi care vânează voturi. Mă întâlnesc cu mulţi oameni şi ei mi-au spus că nu mai vor scandaluri. De un an şi jumătate nu s-a construit nimic în Deva. S-au aliat împotriva mea şi partide şi grupuri de interese. Îmi pare rău că trăim timpuri în care oricui i se poate fabrica un dosar printr-o simplă delaţiune”, a spus Petru Mărginean.
„Sunt inginer, şi când am fost primar am măsurat de trei ori înainte să semnez un lucru. Nu mă bazez pe celelalte semnături. Mă uit în ochii dumneavoastră şi îl am martor pe Dumnezeu că nu am greşit niciodată. Restul sunt poveşti. Fabricate. Nu am de ce să mă tem, nu am de ce să mă disculp. Oamenii mă întreabă dacă mai pot. Toate le pot întru Hristos, cel care mă întăreşte. Nu mi-e frică de nimeni. Pentru că sunt responsabil pentru ceea ce fac. Nu am nici o problemă juridică, penală. Nu am fost chemat niciodată la o instituţie care se ocupă de asemenea cazuri, DNA, Parchet. Îmi cer public scuze ministrului secretar de stat Raed Arafat, care a fost hărţuit şi acuzat de lucruri mârşave. Un om care a făcut poate mult mai mult decât nu ştiu câţi miniştri pentru ţară. Îmi cer scuze public prietenilor, colegilor şi familiei. Nu se poate să-mi fie atacată familia în permanenţă. Familia cu ce a greşit? Eu îmi asum ceea ce fac, pentru candidatură, îmi asum aceste riscuri de a fi atacat într-o campanie electorală. Mama mea a văzut anumite hârtii scrise, denigratoare şi a venit plângând la mine. Ce să îi spun? Doriţi să mă retrag? Nu o voi face. De fiecare dată când voi fi lovit, cad în genunchi şi mă ridic. Sunt puternic, pentru că nu am ce să ascund. Nu mint. Îmi cer scuze familiei. Deva trebuie să câştige”, a afirmat Petru Mărginean, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Deva.
„Am sesizat organele abilitate pentru neregulile din campanie”
„De fapt, sunt atacaţi cei puternici. Petru este cel mai puternic candidat, PSD cel mai puternic partid. Nu ne este frică. Întotdeauna am făcut o campanie electorală decentă, am răspuns cu fapte pozitive atacurilor mârşave. Noi am avertizat toate organele în drept să ia măsurile necesare pentru neregulile din campanie. Nu vom accepta să fim atacaţi fără să-i sesizăm pe cei în drept. Instituţiile statului să-şi facă datoria, nu ne facem singuri dreptate. Singurul candidat al PSD este Petru Mărginean. El nu este un laş, nu este un om slab. Vă asigur că Petru Mărginean nu se va retrage. Petru Mărginean este candidatul PSD”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Comandat de Partidul Social Democrat, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170005.
Operator economic: S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva.
Tiraj: 3.300 exemplare

2 comentarii la „Petru Mărginean, candidatul PSD la Primăria Deva: „Sunt puternic, pentru că nu am ce să ascund!”

  • 31 octombrie 2017 la 8:18
    Permalink

    esti puternic pe mata, cersetor de voturi, nici psd-isti n au sa te voteze

  • 31 octombrie 2017 la 8:28
    Permalink

    Gura târgului spune că a negocierea s-a făcut direct de la Varan către Tractorel. Iar Tractorel fiind ascultător, a luat poziția de cules ceapă și s-a conformat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţiştii le-au pus gând rău şoferilor beţi sau drogaţi

Timp de două zile, în 28 şi 29 octombrie, poliţiştii rutieri au „vânat” şoferii beţi sau drogaţi din trafic, de...

O nouă tragedie în minele din Valea Jiului. Un miner a murit şi patru au fost arşi într-o explozie din subteran

Un miner a murit şi trei au fost arşi în urma unei explozii de metan la Exploatarea Minieră Uricani. Tragedia...

Cât de pregătiţi profesional sunt inspectorii Camerei de Conturi a judeţului Hunedoara? Incompetenţi, superficiali sau rău intenţionaţi?

Anul trecut, Camera de Conturi a judeţului Hunedoara a efectuat verificări la Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara, privind eficienţa economică a...

Închide