FlashPolitica si administratie

Petru Mărginean a devenit membru PSD

Joi seara, Petru Mărginean, candidatul PSD pentru Primăria Deva a fost primit în Organizația PSD Deva.

Reamintim că Petru Marginean a fost votat de Comitetul Executiv  județean al PSD Hunedoara, drept candidat al social-democraților pentru funcția de edil șef al reședinței de județ. Asta, deși organizația PSD Deva îl votase pe Ovidiu Moș drept candidat. Așa cum am anticipat, astăzi , joi, candidatura lui Petru Mărginean a fost validată de conducerea centrală a partidului. (Sorina Popa)

 

 

 

12 comentarii la „Petru Mărginean a devenit membru PSD

  • Un circ ieftin facut de U650 Nistor. PSD va pierde primaria Deva cu figurantul si arogantul Marginean. PSD Deva nu-l sustine si nu-i va face campanie gelatului decat de ochii lumii.

  • Superb, are o colecție impresionantă de partide. Pe când UDMR sau Uniunea bulgarilor din Banat ?

  • Salut Petre, sint Pera. Te ajut sa cistigi Primaria Deva daca ma angajezi consilier. Tot ce misca in Primarie eu iti voi sifona, doar sint cel mai mare sifon din judetul Hunedoara. Mai am si citeva microfoane primite de la Berbeceanu. Le punem in birouri la dusmanii tai. Ce zici? Facem combinatia?

  • din pacate Marginean va pierde din cauza arogantei si a lacomiei.Individul asta care nu vrea sa stea de vorba cu votantii in afara campaniei electorale nu are cum sa castige.

  • Ovidiule , cel mai tare sifon din Deva este Frace ! Tu esti mai marunt . Frace isi bea cafeaua zilnic la automatul ala de la militie .

  • psd a pierdut alegerile. Noi psd-istii nu avem cum sa votam acest om!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura