Petru Lobonţ este noul director al Oficiului Judeţean de Cadastru

Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Hunedoara are un nou şef. Este vorba de Petru Liviu Lobonţ (foto), de profesie inginer topograf, care lucrează de aproximativ 18 ani în instituţie.
Noul director al OCPI a preluat postul după ce, timp de aproximativ un an, acesta a fost ocupat de Ovidiu Botici (n.r. numit director interimar, după ce, în octombrie 2011, Lucian Dragomir a demisionat din funcţie).
Petru Lobonţ lucrează în OCPI Hunedoara încă din 1995, ocupând de-a lungul timpului diferite funcţii, inclusiv pe cea de director adjunct. În urma negocierilor făcute de partide la nivel local, funcţia de conducere a OCPI a revenit celor de la PSD. Iar social-democraţii l-au propus pe Lobonţ pentru funcţia de director, acesta fiind membru PSD din 1999 şi în plus, are o mare experienţă profesională.
„Oficiul Judeţean de Cadastru este instituţia în care lucrez de aproximativ 18 ani, cunosc toate problemele în care este ea angrenată şi sper ca în acest mandat, să reuşesc să îndrept o parte dintre ele. Avem un colectiv bun, ceea ce e foarte important“, a declarat Petru Lobonţ.
Aşadar, schimbările de la conducerea instituţiilor din judeţ continuă, de remarcat fiind că toate au fost până acum destul de liniştite şi fără opoziţie din partea celor schimbaţi. (C. Ghenea)

16 comentarii la „Petru Lobonţ este noul director al Oficiului Judeţean de Cadastru

 • 6 august 2012 la 8:21
  Permalink

  Faceti cunoscut publicului si afacerile dubioase a d-nului Lobont privind expertizelor topo ,efectuate de dumnealui sub sigla unor sc, apropiate dansului (fiini,familie) si verificate,aprobate de dansul in cadrul oficiului de cadastru,,,,,,,binenteles facand propierari pe bunul plac.

 • 6 august 2012 la 8:27
  Permalink

  Cate masini mai schimba d-nul Lobont in urmatoarea perioada???? ,,,, Are balta peste la OFICIUL CADASTRU DEVA-HD.,,

 • 6 august 2012 la 10:37
  Permalink

  Mai, oameni buni, nu faceti afirmatii gratuite

 • 6 august 2012 la 11:02
  Permalink

  pe multi va deranjeaza ca vine din interior

 • 6 august 2012 la 11:15
  Permalink

  Hai sa-l lasam pe om sa-si faca treaba si apoi sa vorbim, ca din ce se aude prin targ se spune ca ar fi cea mai buna alegere.
  Aia cu masinile e ca „Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia”.

 • 6 august 2012 la 12:29
  Permalink

  Oare ce are articolul cu masinile, si in plus sa studieze inviodiosii declaratia de avere. Daca esti „tare in tata” si ai de cand te nasti, nu-i bine, daca n-ai nimic si pleci din functie cu casa si masina cum au fost cazurile anteriore -esti hot-, hai sa ne vedem de ograda fiecare .
  Cu siguranta, caracterul, profesionalismul, experienta si omenia de care da dovada ii inraieste pe dusmani si lucrurile vor merge asa cum trebuie in firma.latrat de caine nu se aude in cer.

 • 6 august 2012 la 12:33
  Permalink

  Lasati omul sa-si faca treaba,,,or mai fii ceva parcele in judet si trebuie sa fie impropietarit favoriti d-nul Lobont.

 • 6 august 2012 la 12:34
  Permalink

  Frica-vii de ce se va intampla.Cred ca aveti motive. mai bine v-ati cara din timp

 • 6 august 2012 la 12:39
  Permalink

  daca se vor inscrie parcelele din oficiu, cum zice legea.Cum ramane cu favoritii si nefavoritii?

 • 6 august 2012 la 12:48
  Permalink

  ha, ha, ha!=)).Ce bine ca-i omu’ bun, aveti ce srie.va face treaba, asta e.

 • 6 august 2012 la 14:25
  Permalink

  Om bun pt. parveniti ca si el,,,va cunosc expresiile d-nul Lobot,,gura tarului,,mostenire de familie,,ce??????????????????? o sura pe care ati transformat-o in palat fara nici un aziz ,nici vorba de autorizatie de constructii,,, si o casa expropiata pe care v-ti facut stapan.BRAVO!!!!!!!!!!

 • 6 august 2012 la 18:18
  Permalink

  Sunteti rautaciosi, sunt un primar din judet cu mai multe mandate, il stiu pe Lobont de mult timp, e omul care a ajutat pe toata lumea pana acum, nu cred ca se v-a schimba acum, oricum succes domnule director si la mai mare.

 • 6 august 2012 la 18:58
  Permalink

  cati dintre astia care scrieti de nasolii ati fost ajutati de D-nul Lobont, ca erati in incurcaturi. ba baieti parcelele nu le da Oficiul de Cadastru, la dau altii, puneti mana si cititi, dar de unde ca e greu. Oficiu de Cadastru doar scrie Titluri, dar de unde sa stiti voi. hai pa . bravo Domnule Lobont, vedeti ca mai aveti de schimbat ceva si totul va merge bine.

 • 6 august 2012 la 19:11
  Permalink

  HA,HA,HA, se vede prietenia d-nului Lobont cu primari,doar impreuna fac propietari pe placul lor,,,da ajuta ,,dar nu degeaba donule primar. Hai incepeti activitate acolo unde ati avut pieteci pana acum.

 • 6 august 2012 la 21:20
  Permalink

  Domnule Lobont nu plecati urechea la rautati, faceti ce credeti ca e mai bine. Rautaciosii astia care zic ca v-ati facut un palat sunt doar niste invidiosi care n-au facut nimic in viata doar au criticat pe altii. Probabil conduc si acum o dacie ponosita din 1900 toamna si stau la garsoniera confort redus si se plang ca n-au bani.va doresc succes

 • 8 august 2012 la 9:29
  Permalink

  Asta nu-i nimic !
  Cainele are castel nu alta
  Are valoare omu,si,,prieteni”daca scrieti asa de incrincenati.Probabil
  ca cei ce scriu lucruri asa ,,marete” stau intr-un apartament luat de la stat,ori primit de la parinti,au o bicicleta,si culmea,sigur au fost ajutati de lobont candva.
  Tipic romanesc.
  Daca nu faci nimic,esti prapadit,daca faci ceva,ai furat.
  Succes d-le Lobont !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare