Petrecere ”spartă” de poliţiştii din Petrila

Oamenii legii au primit informaţia cum că la un restaurant din localitatea Petrila are loc o petrecere, deşi acest lucru nu este permis de reglementările privind combaterea infec­tării cu noul coronavirus.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila s-au sesizat din oficiu că pe raza oraşului, la parterul unui bloc de lo­cuinţe, funcţionează un restaurant unde era organizat un eveniment privat. Poliţiştii au stabilit că în incinta localului se aflau 23 de persoane, care se pare că participau la un botez. Administratorului localului i-a fost adus la cunoştinţă că încalcă prevederile Hotărârii nr. 37 din 15.10.2020 a C.J.S.U. HUNEDOARA. Prin urmare, evenimentul a încetat deîndată, iar administratorul societăţii urmează a fi sancţionat contravenţional”, a informat IPJ Hunedoara.
Totodată, la finele săptămânii trecute au fost desfăşurate în sistem integrat ample acţiuni de verificare în zone aglo­merate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19. ”În ultimele 3 zile, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 190 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 175 doar pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare totală de peste 30.000 de lei”, precizează sursa citată. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.