Petrecere în cinstea izolaţilor, spartă de mascaţi

Petrecăreţii, circa 50 la număr, au fost amen­daţi, iar cei care au pus la cale pa­ran­ghelia s-au ales cu dosar penal. Petrecerea era în cinstea revenirii acasă din Marea Bri­tanie a patru tineri.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg s-au sesizat din oficiu că la o adresă din lo­cali­tate (locuinţă privată) avea loc o petre­cere în spaţiu închis la care participau apro­xi­mativ 50 de persoane. În cel mai scurt timp a fost constituit un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică, format din poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg, luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hu­nedoara şi ai Grupării Mobile de Jan­darmi din cadrul IJJ Hunedoara, care s-au de­plasat la faţa locului şi au pătruns în locuinţă, stopând evenimentul şi legitimând participanţii. În urma intervenţiei, s-a stabilit că patru persoane (in vârsta de 8, 15, 30 şi 35 de ani ) aflate în carantină, participau la evenimentul respectiv”, a informat IPJ Hu­ne­doara. Poliţiştii au întocmit dosar penal pen­tru comiterea infracţiunii de zădărnicirea com­baterii bolilor.
O altă petrecere cu 65 de meseni oprită de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Spe­ciale a avut loc în incinta unui restaurant din zona Sântuhalm. În urma descinderii poli­ţiştilor, evenimentul privat a luat sfârşit. Orga­ni­za­torul, administratorul localului, cât şi parti­ci­panţii au fost amendaţi. Pe de altă parte, echipele mixte de control desfăşurate în lo­calităţile judeţului nostru au făcut alte zeci de verificări privind combaterea răspân­dirii noului virus Sars-CoV-2, iar în urma ne­re­gulilor descoperite au aplicat 20 de amenzi în valoarea totală de 5500 de lei. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare