Peste 50 de amenzi, în patru ore

8 februarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Andreea Lazăr

Peste 50 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 10.000 de lei, în doar patru ore. Acesta este rezultatul unei acţiuni a Serviciului Rutier Hunedoara, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, pe DN 76, care leagă municipiul Deva de Brad.

Cu viteză prin localitate

Cea mai mare „captură” a poliţiştilor a fost un şofer, surprins de aparatul radar circulând cu 102 km/h, în localitatea Vălişoara, unde limita de viteză este 50 km/h. Pentru că a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, şoferul a fost amendat cu 603 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile. Un alt vitezoman a fost depistat de poliţişti, pe DN 66, între Haţeg şi Caransebeş, rulând cu 147 km/h, într-o zonă cu limită de viteză de 90 km/h. Şi acesta a primit aceleaşi sancţiuni: amendă 603 lei şi permis suspendat pentru trei luni.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, acţiunea a avut drept scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, cauzate de viteza excesivă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Naţionala de popice, în cantonament la Hunedoara

Componenţii lotului naţional de popice al României vor intra, azi, în cantonament la Hunedoara, sub comanda tehnicianului Marcel Dobrică de...

Două favorite – învinse, patru – start bun

FC Cristur şi Avis III, clasate pe locurile unu şi trei în seria a II-a a Campionatului „RealSport” de fotbal...

Steaua, interesată de un puşti al Jiului

Ciprian Marinuţ Mijlocaşul Marius Mareş de la Club Jiul Petroşani, component al echipei naţionale Under 16, este monitorizat de cluburi...

Închide