Peste 170 de şomeri şi-au găsit un loc de muncă la Bursa din judeţ

Adriana Clej

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara a organizat, la mijlocul săptămânii trecute, Bursa Locurilor de Muncă în Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Haţeg, Brad, Călan, Simeria, Lupeni şi Vulcan.
La finalul Bursei, AJOFM a făcut publice următoarele rezultate: au fost contactaţi un număr de 150 angajatori în vederea participării la bursă şi au participat 38 de agenţi economici. Oferta de locuri de muncă a numărat 307 de posturi, repartizate pe localităţi, cele mai multe locuri de muncă fiind oferite în Deva (82), Hunedoara (76), Orăştie (34) şi Petroşani (30).
Un număr de 559 de hunedoreni s-au prezentat la Bursă, cele mai multe persoane fiind la Hunedoara (115), Orăştie (98), Deva (91), Brad (62) şi Petroşani (49). Au fost selectate 173 persoane în vederea încadrării şi au fost angajate pe loc 130 de persoane, situaţia angajărilor prezentându-se astfel: în Deva, 26 de persoane angajate, 21 în Orăştie şi 16 în Hunedoara, Brad şi Călan. Din cei 130 de angajaţi, şase sunt cu studii superioare, o persoană în Deva, Simeria şi Vulcan, plus încă trei persoane în Brad. Agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului a semnat un protocol de colaborare cu un Geoparc UNESCO din Canada

La Haţeg a fost semnat primul protocol de colaborare cu un geoparc din Reţeaua Globală UNESCO a geoparcurilor. Semnarea protocolului...

Aplicaţia săptămânii: RoRails – MersulTrenurilor

Cu ajutorul aplicaţiei RoRails puteţi să aflaţi în orice moment detalii privind circulaţia trenurilor alegând destinaţia de plecare şi cea...

Bulina albă 20.11.2017

Ovidiu Rizopol, profesor din Petroşani

Închide