Pesediştii deveni pun presiune pe Didilescu

13 septembrie 2011 | 19 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Carmen Cosman

Biroul municipal al PSD Deva cere în mod oficial demisia managerului Spitalului Judeţean Deva, Silviu Didilescu (foto), membru PNL.

Potrivit unui comunicat al PSD Deva, se vrea schimbarea lui Didilescu din cauza „managementului defectuos, stil conflictual şi abuziv de conducere”, dar şi pentru că „s-a exprimat dur la adresa senatorului PSD Cosmin Nicula”. Silviu Didilescu a intrat în atenţia Biroului municipal al PSD Deva, care a decis să ceară în USL înlocuirea lui din funcţia de manager al instituţiei, chiar dacă acesta este membru al PNL şi, în consecinţă, face parte din coaliţia politică. Potrivit unei decizii adoptate în unanimitate de structura de conducere a PSD Deva, problemele ar fi apărut după ce
Didilescu a răspuns unei declaraţii publice a preşedintelui PSD Deva, Cosmin Nicula, privind intenţia de a discuta în USL schimbarea lui.
În plus, social-democraţii deveni fac referire la „adresele înaintate către preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara de unele cadre din conducerea Spitalului Judeţean Deva, prin care se arată modul conflictual şi abuziv de lucru al
managerului acestei instituţii, fapt ce a dus la demisia sau pensionarea forţată a unora dintre acestea”, dar şi la „abuzurile în funcţie semnalate de mai mulţi angajaţi ai unităţii, ori limbajul la limita trivialului folosit în relaţiile cu aceştia”, care, spune PSD Deva „compromit imaginea publică a USL în judeţul Hunedoara”.

Adoptată cu unanimitate de voturi
În consecinţă, în urma analizării acestor aspecte, Biroul municipal al PSD Deva a decis „propunerea şi discutarea în cadrul USL Hunedoara a schimbării din funcţie a managerului Spitalului Judeţean Deva, Silviu Didilescu, şi preluarea managementului acestei instituţii de către un profesionist nominalizat de către USL Deva”. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi şi urmează să fie comunicată conducerilor judeţene ale partidelor care fac parte din USL Hunedoara. Conducerea PSD Deva este decisă să se adreseze forurilor de la nivel naţional ale USL, dacă hotărârea respectivă nu va fi luată în calcul la nivel judeţean.
Contactat, Silviu Didilescu nu a vrut să comenteze acuzaţiile care i se aduc, pe motiv că PNL şi PSD sunt într-o uniune politică.

Comentarii (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. costel spune:

  ” miticule “- luate-ar dracu cred ca-ai pusooooooo!!!!!!! sa te vad acum mai spui ca Deva este comuna electrificata?
  sa te vad mai bei prin spital pana te pisi pe tine?
  pleaca la bucuresti de unde ai venit pentru ca noi devenii avem oameni mult mai buni si de calitate decat tine
  sustin propunerea psd-ului!!!!!!

 2. marin petrescu spune:

  dar cine este NICULA COSMIN ?? FACE CEVA PENTRU DEVA SI VALEA JIULUI ?????????

 3. gonzo spune:

  mortii matii deva e ” comuna electrificata ” ?
  mars la bucuresti ordinarule !

 4. gică spune:

  ….avem memorie scurtă!!!..cine l-a pus director la spital,Nicula sau Moloţ ? ..ce dracu, nu mai avea din Deva,cine să ocupe această funcţie,numai un mitic HOŢ, dovedit ??!!! …cum e directorul,aşa şi actul medical!!!…păcat de spital că a ajuns pe mâinii de criminal!!!

 5. marin spune:

  Didilescule tot personalul medical nu te mai vrea1!!!!! Pleaca betivule la bucuresti!!!!!! Bravo PSD Deva!!!!!!! De mult asteptam pe cineva care sa ne apere de acest impostor care isi bate joc de toti deveniii!!!! De licitatiile trucate cine se ocupa???? Sa vedeti acolo furturi din bani publici????

 6. Ana Marinescu spune:

  Incredibil, in sfirsit PSD-stii iau in discutie numirea acestui “boschetar” in functie de manager al spitalului Deva care prin comportamentul de”mahalagiu” aduce grave prejudicii de imagine acestei institutii si corpului medical al spitalului si nu numai,si salariatilor acestei institutii.A fost numit de Molot ,tocmai pentru acest mod de a conduce in vederea jefuirii fondurilor spitalului pentru afacerile lor si a acolitilor pentru obtinerea de fonduri ptr.PNL si sustinerea celui mai murdar presedinte al Consiliului Judetean HD-Deva.La toate afacerile facute de acesti”reprezentanti “ai hunedorenilor nu este de mirare sustinerea acestui individ penal la conducerea spitalului.

 7. Florea spune:

  Rade HARB de OALA SPARTA.Rusine PSD…

 8. ilie spune:

  molot si didilescu doi hoti, doua jeguri

 9. Adrian spune:

  Poate se uita cineva sa vada unde a disparut mortarul din rosturile cladirii ce se construieste acum la spital. Cam putin mortar, se vede din strada, chiar daca e pusa perdeaua…

 10. maria popovici spune:

  bravo PSD,daca nu luati masuri impotriva acelei echipe de “hoti”de la spital Didilescu cu supusa sa si a D-lui Molot, Vetuta Stenescu
  “analfabeta” din punct de vedere economic plantata la sefia compartimentului economic in vederea aprobarii tuturor mirsaviilor facute de cei doi,si in vederea executarii tuturor platilor pentru executantii de serviciu(SC VIVA,SC ATOMIS SRL-firme ale consilierului PNL la nivel judetean – SIMOTA-din Petrosani)Trebuie sa plateasca odata pentru afacerile lor.

 11. tavi I spune:

  Imi pare foarte SORY !!!
  Idiotul , din mine , nu poate spune decit ca DIDILESCU asta a fost numit de piticul atomic, impreuna cu PCR-pardon PSD, acum au altul???
  Si-o fi schimbat “ORACOLUL” parerea????

 12. nelu-americanu spune:

  …bine-ar fi să şi-o fi schimbat şi săl înlăture pe Moloţ de la CJH!!! …un deşeu atomic,nu un pitic atomic,acest Moloţ!!! Nistore, dacă mai vrei prin parlament,scapă-te de Moloţ,altfel, nici la primăria Şoimuş nu mai ai loc!!! ..adu-ţi aminte câte voturi ai avut ultima oară pentru PSD Şoimuş!!!….nu mai primeşti nici jumătate!!!…lasă-l dracului de coşcovit!!!

 13. ana maria spune:

  BRAVO PSD , ACEST NEBUN, ESCROC , INCOMPETENT SILVIU DIDILESCU IMPREUNA CU MIRONOSITA SI PREFACUTA DOAMNA VE (adica VETUTA STANESCU , CARE FACE FAMILIA STANESCU DE RUSINE PRIN COMPORTAMENTUL EI ), NU AU CE CAUTA LA CONDUCEREA ACESTEI INSTITUTII.RUSINE SA LE FIE MAI ALES DOAMNEI PENTRU CA REPREZINTA JUDETUL HUNEDOARA.

 14. Marius spune:

  Mai oameni buni ! Probabil ca Didilescu mai bea cate un sprit, dar asta conteaza mai putin, e ca la fotbalisti, toti fumeaza, dar important este randamentul din teren. Sa nu uitam faptul ca toate investiile sunt realizate de super calitate, datorita pretentiilor lui. Sa nu uitam ca este curatenie si cel mai important exista regulii si principii pe care trebuie sa le respecte toti, de la administrativ pana la medicii care se cred buricul pamantului. Hai sa ne facem fiecare treaba lui, daca vrem sa mergem inainte. Are pacatele lui, dar treaba o face foarte bine, cam asta e partea plina a paharului.
  Oare ce conducere a vreunui spital din Romania, are toate datoriile la furnizorii la zi ?

 15. ciocan spune:

  E momentul sa se faca dreptate.MARELE MOLOT sa faca bine sa stea de vorba cu personalul spitalului atat cel plecat din unitate cat si cel ramas si sa i faca evaluarea acestui asa zis manager. Unde a ajuns spitalul?Nu mai avem corp medical la sectia ginecologie din care s a facut un mare rahat condus de prietenul lui Molot, Dl Stanescu ,sotul nulitatii economice Vetuta Stanescu.Daca acest Dilescu va mai ramane la conducerea spitalului se poate spune ca medicii din Deva nu mai au mandrie si sunt ingenuncheati de Didilescu si armata lui de incompetenti

 16. DNA-Alba Iulia spune:

  molotz mancate-ar puscaria de turnator la securitate , spui ca asta pleaca de la spital doar odata cu tine! pai nu va apuca sfarsitul anului tzeparule! ai aranjat licitatia de 1000 miliarde pentru o firma din luncoiu de jos ca sa iei comisionul de 10% ! didilescu trebuie sa-ti dea banii astia ! asta este motivul pentru care-ltii in brate !

 17. Georgiana spune:

  verificati buletinul turnatorului molot. in realitate il cheama molot mircea sioan !! hahahahha halal tata ,halal turnator !!!
  puscariasule nu mai ai nici o sansa cu un alt cercetat de DNA in trei dosare – didilescu ! La inchisoare cu voi

 18. nutu spune:

  un om needucat,un infatuat si precum proverbului””prostul nu e prost destul pana nu e si fudul””Trezitiva domnilor de la Consiliul Jud. Calarasi pana ce numele vostru nu va fi legat de numele acestui penal. la conducerea spitalului jud. avem nevoie de oameni cinstiti nu de hoti.

 19. Calin spune:

  Un slugaroi de-a lui molot, iar nevasta-sa o curva, fosta femeie de-a interlopului Bibanu, care a batut-o si a obligat-o sa se drogheze.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lucrãrile la DN 7A se apropie de finalizare

Drumul Naţional 7A, Petroşani-Voineasa, a intrat într-un amplu program de reabilitare, iar lucrările sunt finalizate pe mai mult de 60...

Surprize şi spectacol la RealSport

„Paloma“ a furnizat prima surpriză de proporţii a Superligii „RealSport” învingând cu 2-1 campioana Avantaje, în vreme ce echipele din...

Când doi se bat, al treilea ajunge după gratii

Un bărbat a ajuns de la petrecere, la spital, în urma unui scandal iscat la un botez, care s-a ţinut...

Închide