Personalităţi şi evenimente orăştiene

10 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Magdalena Şerban

După cum ne-a obişnuit, Primăria Orăştie ţine bine pasul cu acţiunile devenite deja de tradiţie pentru  frumosul municipiu.

Simpozionul intitulat „Personalităţi şi evenimente orăştiene”, organizat anual de către Primăria municipiului Orăştie, în colaborare cu Despărţământul ASTRA, Casa de Cultură şi Biblioteca Municipală, va avea loc vineri, 12 noiembrie 2010, începând cu orele 16.00. De această dată, simpozionul va oferi publicului participant o premieră. Dacă până în anii precedenţi, acţiunea se desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local, începând cu ediţia 2010, lucrările simpozionului se vor muta în cocheta şi primitoarea sală a Bibliotecii Municipale „Sebastian Bornemisa”, o locaţie excelentă pentru acest gen de manifestări, mai ales datorită faptului că biblioteca publică, în urma lucrărilor de modernizare desfăşurate în cursul acestui an, arată cum nu se poate mai bine.
„La sediul bibliotecii, avem tot ceea ce ne trebuie pentru desfăşurarea activităţilor de ordin cultural. Sunt sigur că simpozionul din acest an va avea succes şi datorită acestei locaţii deosebite, care, în plus, este dotată cu material logistic de ultimă generaţie” – a precizat Alexandru Munteanu, primarul municipiului Orăştie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Un fost viceprimar de municipiu a părăsit partidul care l-a consacrat, pe motiv că nu se mai regăseşte în această...

Conflict între Club Jiul şi Primăria Petroşani

Patronul echipei de fotbal Club Jiul, Alin Simota, îl acuză pe primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob Ridzi, de indiferenţă faţă de...

Prefectul Dezsi a sesizat Curtea de Conturi

Prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi, a sesizat Curtea de Conturi în ceea ce priveşte refuzul Primăriei Lupeni de a acorda...

Închide