Permise pentru amor la Penitenciarul Bârcea Mare

 

01 couplejpg

Conducerea Penitenciarului Bârcea Mare a acordat în acest an, deţinuţilor proaspăt căsătoriţi sau celor care s-au comportat exemplar, dreptul la peste 230 de întâlniri amoroase.

Două ore de vizite intime, lunar
Majoritatea întâlnirilor s-au „consumat” în închisoare, dar un deţinut mai norocos a primit dreptul de a se căsători cu iubita lui şi de a petrece „luna de miere”, care a fost doar de trei zile, în afara puşcăriei. Totodată, de la începutul anului, 14 deţinuţi încarceraţi la Bârcea s-au căsătorit în penitenciar şi au primit drept cadou de la conducerea închisorii o singură vizită intimă, cu durata de 48 de ore, imediat după încheierea ceremoniei. În plus, vor mai avea dreptul şi la o vizită intimă cu durata de două ore lunar, pentru o perioadă de un an, calculată de la data încheierii căsătoriei. Deţinuţii care au ajuns în puşcărie şi erau deja căsătoriţi au primit dreptul de a petrece câteva clipe de amor cu soţia, o dată la trei luni, penitenciarul acordând 217 asemenea „permise”. Pe de altă parte, unul dintre puşcăriaşi nu a mai avut dreptul să-şi vadă iubita timp de două luni, drept sancţiune, după ce în timpul partidei de amor din închisoare, a încercat să ducă în celulă 10 cartele pentru telefonul mobil, care erau ascunse într-un şampon. (D. Istudor)

2 comentarii la „Permise pentru amor la Penitenciarul Bârcea Mare

  • 29 noiembrie 2010 la 15:31
    Permalink

    e ok ati avut o idee super geniala am pe sotu meu detinut acolo si ma bucur ca asa putem evita problemele in fam.va salut

  • 8 noiembrie 2012 la 2:59
    Permalink

    Da sa faca camere cu un pat ca in Uniunea Europeana si Sua sa se evite bataile certurile si conflictele intre detinuti, sa mai construiesca cladiri camere asa da locuri de munca pe o pereioada medie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.