Actualitate

Percheziţii la persoane care comercializau produse contrafăcute, în zona Orăştie

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara au pus în executare, miercuri, trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Orăştie şi comuna Turdaş, la persoane suspectate că ar fi deţinut şi comercializat, fără drept, prin intermediul site-urilor de socializare, diverse articole de îm­brăcăminte şi produse cosmetice sau de igienă purtând însemnele unor mărci de renume.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, în urma percheziţiilor au fost descoperite şi in­disponibilizate, în vederea con­ti­nuării cercetărilor, mai multe astfel de produse, susceptibile a fi contra­fă­cute, cu o valoare de piaţă de apro­xi­ma­tiv 45.000 de lei.
„Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau de­ţi­nute ilegal”, a precizat sursa citată.
Activităţile de ieri se desfăşoară în contextul măsurilor luate de Poliţia Română pentru combaterea in­frac­ţio­nalităţii de orice fel, menţionează IPJ Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura